Cea de-a doua ediţie a show-lui Vocea Romaniei, audiţii pe nevăzute, difuzată la Pro TV vinerea trecută (25 septembrie), a adus în faţa juraţilor şi a telespectatorilor unii dintre cele mai buni concurenţi din acest sezon. Loredana Groza, Smiley, Marius Moga şi Tudor Chirilă au fost impresionaţi.


Vocea României, audiții pe nevăzute: Cristina Lupu

cristina-lupu.png

vocea romaniei, auditii pe nevazute, cristina lupu
Vocea României, audiții pe nevăzute: Cristina Lupu a cucerit juriul
foto: PRO TV

Cristina Lupu a urcat pe scenă și a interpretat melodia ”That don’t impress me much”, reușind să întoarcă trei scaune. Tudor Chirilă, Smiley si Marius Moga au fost cuceriți de vocea caldă a Cristinei și au făcut tot posibilul să o convingă să îi aleagă. “Ai potențat melodia, ai expandat-o și ai obținut ceva foarte tare! Vii?”, a întrebat-o Tudor, iar ea s-a decis să meargă în echipa lui. Puteți urmări clipul aici.

Vocea României, audiții pe nevăzute: Stefan Liche

stefan_liche.png

Vocea României, audiții pe nevăzute, sefan liche
Vocea României, audiții pe nevăzute: Ștefan Liche a întors trei scaune
foto: PRO TV

 

Concurentul Ştefan Liche de numai 16 ani a impresionat publicul cu melodia “De-ai fi tu salcie la mal” şi a reuşit să întoarcă trei scaune. Juraţii Tudor, Smiley şi Moga au simţit potenţialul lui Ştefan şi au concurat pentru el. “Eu sar la bătaie pentru concurenţii mei!”, a spus Smiley. Concurentul a ascultat atent discuţia dintre cei trei juraţi, la final alegând să meargă mai departe alături de Smiley.

Puteți urmări clipul aici.

Vocea României, audiții pe nevăzute: Roxana Morar

roxana-morar_size7.png

Vocea României, audiții pe nevăzute, roxana morar
Vocea României, audiții pe nevăzute: Roxana Morar a mers mai departe alături de Tudor
foto: PRO TV

 

La Vocea României, audiţii pe nevăzute, Roxana Morar a cântat piesa “Breaking the law” şi a demonstrat că nu numai rock-ul i se potriveşte, ci orice gen muzical. Tudor Chirilă şi Marius Moga s-au întors şi la rândul lor au concurat pentru ea. Finalmente, Roxana a ales să meargă mai departe în echipa lui Tudor. Antrenorul i-a spus: “Mă felicit că m-am întors! Esti o confirmare la confirmarea mea!”.

Puteți urmări clipul aici.

Vocea României, audiții pe nevăzute: Cristina Balan

cristina-balan.png

Vocea României, audiții pe nevăzute, cristina balan
Vocea României, audiții pe nevăzute: Cristina Bălan a întors cele patru scaune
foto: click!

Cristina Bălan (ex-Impact) a cântat melodia “Down on my knees” din spatele cortinei. Ea a fost concurenta care i-a pus pe pe telespectatori in locul antrenorilor, deoarece nimeni nu a văzut-o cum arată. Cei patru antrenori au rămas șocați când au văzut despre cine este vorba. După trei ani de pauză în industria muzicală, Cristina a revenit pe scena Vocea Romaniei și a reușit să întoarcă cele patru scaune. Cei patru antrenori au încercat să o convingă să li se alăture, dar Tudor a fost cel care a reușit în cele din urmă să o aibă în echipa lui. “A fost foarte multă volatilitate și versatilitate în vocea ta și mi-aș dori să exploatăm împreună chestia asta”, a spus Tudor Chirilă.

Puteți urmări clipul aici.

Vocea României, audiții pe nevăzute: Ana Maria Ababei

ana-maria-ababei.png

Vocea României, audiții pe nevăzute, Ana Maria Ababei, Smiley, Moga
Vocea României, audiții pe nevăzute: Ana Maria Ababei i-a cucerit pe Smiley și pe Moga
foto: click!

O altă concurentă de la Vocea României, audiţii pe nevăzute, care a făcut o impresie excepţională Ana Maria Ababei. Ea a cântat melodia ”Love me like you do” într-o manieră proprie, cu care i-a cucerit pe Smiley și pe Marius Moga. Legătura dintre Ana Maria și Smiley este că amândoi sunt născuți în aceeași zi, motiv pentru care cei doi s-au îmbrățișat. “E ziua noastră! La mulți ani de ziua noastră! Nimic nu e întâmplător în viața asta, ziua ta a picat fix de ziua mea!”, i-a spus Smiley cu un zâmbet pe față, concurentei care l-a ales.
Puteți urmări clipul aici.

Loading...