Marius Marian Ivancea (31 ani), alias What’s Up, a început anul cu mai multe probleme de sănătate. Cântărețul le-a transmis un mesaj fanilor care s-au îngrijorat pentru el.


Solistul a spus că are o hernie de disc care i-a paralizat piciorul stâng și că a fost nevoie de intervenţia medicilor. Între timp, cântăreţul a fost operat, iar acum se simte mult mai bine. El trebuie să rămână pentru o săptămână la pat, pentru a se recupera. Mai mult, What’s Up a promis pe conturile sociale că va vorbi despre problemele dintre el și iubita lui, violonista Alice Badea (33 de ani), care, în decembrie 2019, a chemat poliția după ce a agresat-o.

Mesajul lui What’s Up: „O să vă explic!”

„O să vă explic de ce a trebuit sa tac atâta amar de vreme. Pentru cei care se întreabă ce îmi face hernia de disc: m-am dus de urgență să mă operez cu pareză pe piciorul stâng, m-am operat, mai am o săptămână de stat la pat și sunt ca nou. Le mulțumesc celor care mi-au fost alături în perioada ce abia a trecut, le mulțumesc fanilor care m-au întrebat: e real?!”, a scris What’s Up pe conturile sociale.

 

 
 
Loading...