Cântărețul What's Up, pe numele său real Marius Marian Ivancea, şi cea care i-a fost parteneră timp de 9 ani, Simina Costea, au anunțat recent că pentru ei drumul s-a separat, luându-i prin surprindere pe fanii artistului, care credeau că totul merge bine între cei doi.


What’s Up, în vârstă de 30 de ani, a publicat luni, 12 august, pe reţelele sociale anunțul că el şi Simina Costea nu mai formează un cuplu, însă acesta nu oferise prea multe detalii suplimentare în legătură cu decizia luată. Acesta a oferit ulterior un interviu pentru Antena Stars, unde a vorbit despre despărțire și de viitorul pe care îl vede de acum în colo între el și cea care i-a fost soție

Declarațiile lui What’s Up, după divorțul de Simina

„Au fost nouă ani între mine şi fosta mea soţie. Nouă ani frumoşi în care am muncit alături unul de altul. Şi din iubire am ajuns să creăm multe lucruri frumoase, dar la un moment dat , acasă, dimineaţa, seara, la prânz, când ne trezeam din somn, când ne culcam, vorbeam despre aceleaşi lucru. Muzică, muzică, noua lansare, noul hit, noua piesă, şi cumva iubirea s-a transformat într-o obişnuinţa de a sta unul cu altul şi de a munci unul cu altul. Suntem buni prieteni, vom rămâne buni prieteni.

whatsupsisimina3.jpg

What's Up și Simina nu mai formează un cuplu
Foto: Arhivă personală

Ea face treaba ei în continuare, o să rămână manager, o are pe sora mea cu care voi lansa în curând o piesă. Ne vedem de drum liniştiţi.(...) Îi mulţumesc pentru toate momentele bune, dar şi pentru cele rele din care am învăţat nişte lucruri. Am învăţat ce nu vreau de la viaţă pe viitor şi practic, e mai uşor să ştii ce vrei şi ce nu vrei”, a declarat What’s Up, pentru sursa anterior menționată.

 

Prima reacție a Siminei, după ce What’s Up  a anunțat despărțirea

Simina, fosta soție a lui lui What’s Up, a reacționat la rândul ei în mediul online, publicând pe Instagram un mesaj emoționant în care a vorbit despre dragoste și despre modul în care percepe ea acest sentiment. 

„Iubirea se simte, nu se măsoară în cuvinte, ea este emoția cea mai pură, cea care îți dă puterea să fii. Nu o poți falsa, nu o poți înșela, ea este adevărul, ea știe când minți, când uiți de tine și de tot ce ești. Ea te alină, ea te mângâie, dar te și lasă fără aer. Fără ea, e gol. Fără ea, nu e zâmbet. Frumoasă recunoaștere, frumoasă decoperire. Acel prim om care a simțit nevoia să o denumească, așa DA curaj. Mulțumesc!” a spus Simina, pe Instagram. 

 

 
 
Loading...