Se măreşte familia lui Marius Ivancea. What's Up şi soţia lui Simina vor deveni părinţi în acest an, anunţul fiind o adevărată surpriză şi pentru apropiaţii lor, care au aflat de pe reţelele de socializare de sarcină. Artistul s-a căsătorit în 2016 cu cea care îi este impresar şi lucrează ân continuare împreună.


După ce a slăbit spactaculos, What's Up mai are surprize plăcute de oferit. Şi de data aceasta nu sunt în plan muzical, ci în viaţa lui de familie. Artistul a anunţat pe contul lui de Instagram că Simina este însărcinată, vestea fiind o adevărată surpriză pentru toată lumea, căci solistul a ţinut totul secret. 

marius_si_simina.jpg

marius ivancea simina sotie insarcinata
What's Up nu îşi mai încape în piele de fericire de când a aflat că soţia este însărcinată
Foto: arhivă personală

"Te iubesc, soţia mea mica, #viitoaremamica!", aşa sună mesajul artistului. Scurt, dar extrem de cuprinzător! Inna, Liviu teodorescu şi Elena Gheorghe s-au arătat surpinşi şi au trimis imediat felicitări viitorilor părinţi. "Așa, nașule? Păi de pe Instagram aflu eu?”, i-a scris Inna lui What’s Up

Marius Ivancea şi Simina Costea s-au căsătorit în vara lui 2016 şi de atunci cei doi vorbesc despre dorinţa lor fierbinte de a-şi mări familia. 

 

 

 

Loading...