2016 este un nou început, din punct de vedere profesional, pentru Adelina Pestrițu (28 de ani). Prezentatoarea emisiunii „WOWbiz” de la Kanal D a făcut un anunț-șoc marți (5 ianuarie). Sexoasa brunetă a mărturisit pe blogul personal că a încheiat colaborarea cu postul tv condus de turci.


„Dragii mei, la începutul fiecărui an, întâmplător sau nu, conduita noastră profesională întâmpină modificări. Am ales să vă scriu gândurile mele aici, pe EDA Magazine, fiind sursa cea mai sigură, cel puțin în ceea ce mă privește, pentru a lămuri o situație fără a lăsa loc de alte speculații. În urma unei analize amănunțite pe o perioadă lungă de timp și a dorinței mele de reorganizare, am luat decizia de a schimba ceva în viața mea. Am hotărât că este momentul unei astfel de schimbări pe plan profesional, lucru care s-a și întâmplat. Colaborarea mea cu trustul Kanal D s-a încheiat, dat fiind faptul că planurile noastre de viitor nu mai coincid. A fost o colaborare frumoasă, pe parcursul celor 6 ani, în care practic am evoluat împreună și am avut extrem de multe de învățat. De-a lungul acestei colaborări, am cunoscut oameni deosebiți, cu care m-am înțeles de minune și cărora le ofer tot respectul meu. Această colaborare s-a încheiat de comun acord și vreau să le mulțumesc celor din conducerea Kanal D, dar și echipei cu care am petrecut 12 ore/zi în redacție. Este momentul pentru o nouă etapă în viața mea și pentru noi începuturi. Sunt mândră că am făcut parte din acest trust timp de 6 ani și le doresc mult succes și pe viitor.

Iar pe voi vă invit să-mi rămâneți alături, pentru a lua parte la proiectele mele de viitor”, a scris Adelina Pestrițu, pe blogul personal.

Faptul că despărțirea Adelinei Pestrițu de Kanal D a fost făcută cu acordul părților nu exclude zvonul potrivit căruia bruneta este cea care și-a dat demisia. „La renegocierea contractului pentru noul an, Adelina a cerut o mărire de salariu. Turcii nu au fost dispuși să negocieze și au fost foarte supărați că ei i s-a urcat la cap. Au sfătuit-o să nu renunțe la contract, să-și revizuiască atitudinea, dar ea nu a vrut. S-a ținut tare și a pierdut. nimeni nu este de neînlocuit”, a povestit, pentru Click!, o sursă din cadrul postului tv condus de turci. Se pare că Adelina era foarte sigură pe succesul pe care-l va avea la renegoocierea salariului, pentru că, potrivit acelorași surse, era una dintre favoritele conducerii.

Adelina Pestrițu s-a alăturat echipei Kanal D în 2010, când a început să prezinte show-ul duminical „D-Paparazzi”. Apoi, în primăvara lui 2012, a participat, la același post tv, la un reality-show matrimonial, „Mireasă 90-60-90”, iar din toamna lui 2013 a înlocuit-o pe Andreea Mantea și a devenit coprezentatoarea emisiunii „WOWbiz”, alături de Mădălin Ionescu (45 de ani). Andreea Mantea (29 de ani) s-a certat cu șefii turci din același motiv, cu puțin timp înainte de lansarea noului sezon al emisiunii a cerut o mărire de salariu și nu a putut accepta faptul că a fost refuzată.

Andreea Mantea a revenit la Kanal D

Începând de marţi seară (5 ianuarie), Mădălin Ionescu şi Andreea Mantea vor prezenta noul sezon al show-ului „WOWBiz”, de luni până joi, de la 22:30, la Kanal D. Cele două vedete au mai fost împreună gazdele acestei emisiuni începând din octombrie 2012 până în vara lui 2013, iar colaborarea lor a fost un succes. Andreea Mantea declară că este încântată de revenirea alături de echipa Kanal D.

 

 

 
 
Loading...