Vineri seară, pe scena X Factor 2015, juraţii vor avea în faţa ochilor nume sonoare. Este vorba despre nepoatele părintelui Galeriu. Ruxandra și Beatrice sunt gemene, au 43 de ani și cântă de când se știu.


Se anunţă o seară incendiară la X-factor 2015. Publicul le va cunoaşte vineri (9 octombrie) pe nepoatele părintelui Galeriu.  Ruxandra şi Beatrice formează trupa Twins şi au concerte peste tot în lume. Cele două brunete vor povesti juriului că formaţia lor se bucură de un real succes în atrăinătate şi cu nu au venit degeaba pe scena X-Factor 2015. Delia, Horia Brenciu și Ștefan Bănică vor fi imediat cuceriți de energia și voia bună pe care cele două le emană, dar şi de optimismul și umorul fetelor.

X-Factor 2015. Beatrice şi Ruxandra au început să cânte de mici

gemene_galeriu.jpg

x-factor 2015 gemene galeriu ruxandra si beatrice
X-Factor 2015. Gemenele au 43 de ani, dar arată ca două adolescente
Foto: Antena 1

Cele două surori vor mărturisi pe scena X Factor 2015 că au început să cânte de mici, mai ales că mama lor cânta, la rândul ei, iar ele au crescut practic în culisele teatrelor. Au mers la Școala Populară de Artă, la clasa Mihaela Runceanu, apoi, treptat, au început să fie invitate la emisiuni TV. Își amintesc că pe vremea aceea li se spunea Chip și Dale, după celebrele personaje de desene animate, tocmai pentru că erau foarte vorbărețe și mereu cu zâmbetul pe buze. 

X-Factor 2015. Părintele Galeriu nu le-a mustrat niciodată pentru cariera pe care au ales-o

parintele_constantin_galeriu.jpg

x factor 2015 parintele galeriu
Părintele Galeriu a murit în urmă cu 12 ani
foto: cuvântul-ortodox.ro

Ruxandra și Beatrice au povestit că bunicul lor, cunoscutul părinte Galeriu, nu a fost niciodată deranjat de cariera pe care ele și-au ales-o, deși în ziarele vremii se scria că faptul că apar pe scenă este o dezonoare pentru numele familiei din care provin. Cu toate acestea, bunicul nu a fost nicio clipă împotriva meseriei pe care ele au ales-o din pasiune.

X-Factor 2015. Gemenele au venit îmbrăcate în costume de piele

fete.jpg

x-factor 2015 nepoate parinte galeriu
X-Factor 2015. Nepoatele părintelui au făcut furori pe scenă
Foto: Antena 1

Trupa  Twins a susţinut numeroase concerte de-a lungul celor 20 de ani de existență, din Japonia și China, până în Dubai și Europa. Cu un look modern și o energie care nu ține cont de vârstă, gemenele i-au cucerit pe toți prin prezența lor, uimindu-i pe cei din sală atunci când au mărturisit că au 43 de ani. De altfel, Ruxandra şi Beatrice au o siluetă de invidiat, cele două făcând furori în mişte costume negre de piele. Dacă momentul lor i-a convins sau nu pe jurați și dacă au primit cei trei de "da" care le poate duce mai departe în show, telespectatorii Antena 1 vor afla deseară, într-o nouă ediție X-Factor 2015. 

 
 
Loading...