Jurnaliștii britanici au desființat-o pe Xonia (28 de ani), după ce vedeta de la noi a realizat un pictorial sexy într-un decor nu tocmai inspirat.


Cântăreața de muzică pop, care în trecut a jucat în serialul „Neighbours”, a ajuns în atenția publicației The Sun cu o serie de fotografii scandaloase.

Îmbrăcată sexy, cu un body până sub fese și cu un decolteu adânc, cu cizme peste genunchi, Xonia s-a pozat în poziții provocatoare la Memorialul Holocaustului din București.

xonia_memorialul_holocaustului_din_bucuresti.jpg

xonia memorialul holocaustului din bucuresti
Xonia a făcut fotografii provocatoare la Memorialul Holocaustului din București
foto: arhiva personala

 

„Superba blondă, al cărei nume real este Loredana Sachelaru, a fost intens criticată după ce a împărtășit fotografiile provocatoare cu armata ei de fani de pe social media. Mulți dintre ei au pus la îndoială alegerea locației pentru ședința foto, întrebându-se dacă vedeta a înțeles că este vorba de un momnument dedicat evreilor omorâți în lagărele naziste”, scrie The Sun.

xonia_memorial_holocaust.jpg

xonia memorial holocaust
Vedeta a fost criticată pentru vestimentația și ipostazele nepotrivite în care a pozat la Memorial
foto: arhiva personala

 

„Mulți s-au întrebat, de asemenea, de ce forțele de securitate care protejează memorialul i-au permis să pozeze astfel”, mai scriu jurnaliștii britanici.

Imaginile au stârnit vâlvă pe profilul personal al vedetei, astfel că scandalul a ajuns și în presa internațională. Cei de la The sun au cerut inclusiv un punct de vedere din partea Institutului Național pentru Studierea Holocaustului din România Ellie Wiesel, care ar trebui să controleze orice activități comerciale realizate în cadrul Memorialului Holocaustului din București, inclusiv fotografierea sau filmarea.

„Vom analiza situația pentru a stabili ce s-a întâmplat mai exact, pentru că nu suntem de acord”, a declarat Elisabeth Ungureanu, purtător de cuvânt al Institutului.

Memorialul Holocaustului din București a fost inaugurat în 2009 pentru a comemora cei aproape 300.000 de evrei uciși în Holocaustul din România între anii 1937 și 1944. 

Loading...