Mai sunt doar două zile până când a doua Semifinală Eurovision România 2019 își va alege câștigătorii. Xonia s-a pregătit intens pentru a face show pe scena concursului, optând și pentru o ținută care cu siguranța va fura privirile. Vedeta a vorbit și despre alegerea piesei cu care participă în cadrul competiției, dezvăluind că aceasta are o semnificație aparte.


Au mai rămas doar câteva zile până când Xonia va urca pe scena celei de-a doua Semifinală Eurovision România 2019, organizată la Arad. Cântăreața se pregătește intens pentru a le oferi juraților, spectatorilor și telespectatorilor un moment de neuitat, atât din punct de vedere vocal, cât și în ceea ce privește apariția acesteia.

Cu ce ținută extravagantă se va afișa Xonia în a doua Semifinală Eurovision

Vedeta se pregătește de mai bine o lună pentru marele moment, însă în ceea ce privește ținuta, aceasta a avut parte și de un ajutor de nădejde, din partea unei vedete autohtone. Costumul pentru care a optat este unul personalizat și de efect, având încrustate pe el sute de cristale swarovski. „De mai bine de o lună mă pregătesc în fiecare zi în sala de dans și la școala de canto.

xonia-costum-tinuta-eurovision.jpg

Costumul pe care îl va purta Xonia pe scenă este creația Andei Adam
Foto Instagram

Vreau ca totul să iasă impecabil, așa cum mi-am propus și cum am promis celor care mă urmăresc. Va fi un show complet, unic, care sper să fie pe placul cât mai multor persoane, pe care le și rog să mă voteze, dacă simt să facă acest lucru. Costumul pe care îl voi purta peste câteva zile la Arad este făcut de prietena mea, Anda Adam. Este un costum din colecția ei ediție limitată și exclusivistă „Adam & Eve” swimwear (print de șarpe).

Este un material superb, pretențios, adus din Statele Unite din care Anda a mai creat și rochii sau costume de baie. Inițial, ținuta era una de zi de zi, însă, eu am transformat-o într-una de scenă, am personalizat-o. De exemplu, am aplicat pe ea sute de cristale swarovski”, a declarat Xonia.

xonia-costum-eurovision2.jpg

Foto: Arhivă personală

Ce semnificație are piesa pe care o va interpreta vedeta

În ceea ce privește piesa pe care o va interpreta, artista a dezvăluit că a iubit-o din prima clipă, având în vedere că rezonează cu mesajul transmis de aceasta, chiar dacă nu a trecut, din fericire, prin vreo situație de acest gen. „«Discrete» este o piesă compusă de o echipă din LA și produsă de Manuel Riva. Este un single făcut special pentru Eurovision, pe care mi-am dorit foarte tare să îl cânt imediat ce l-am auzit.

xonia-costum-eurovision.jpg

Xonia, sexy în costumul de șarpe pe care îl va purta pe scena Seminfinalei Eurovision 2019
Foto: Arhivă personală

Este modul meu de a susține acele persoane care au căzut în capacana partenerilor de viață, mai exact a celor care au crezut că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, dar care la un moment dat au aflat că sunt mințiți și s-au aflat în postura de amant sau amantă, fără voia lor. Personal, nu am trăit așa ceva și nu mi-aș dori să trec vreodată printr-o experiență de acest gen, însă, în ultima vreme, aud tot mai des astfel de povești, văd oameni răniți sufletește, văd tineri care suferă.

Prin piesa «Discrete» îmi doresc să fiu vocea care trage un semnal de alarmă și, totodată, mi-ar plăcea că oamenii să se schimbe, să nu mai facă din aceste situații o normalitate, să fie asumați, responsabili și să vorbească deschis despre ceea ce simt, trăiesc sau vor să schimbe în viață lor”, a mai adăugat vedeta. Videoclipul piesei este regizat de Anthony Icuagu și a fost filmat într-una dintre vilelele complexului rezidențial cu case de lux verzi, Amber Gardens.

Loading...