Îndrăgita competiție sportivă Survivor România 2021 a ajuns la final, iar concurenții s-au luptat pe traseele anevoioase pentru ultima oară în acest sezon, numai unul dintre ei reușind să primească marele trofeu. Zanni este fericitul câștigător al titlului de Supraviețuitor și al premiului de 250.000 de lei.


Zanni.jpeg

Zanni castigator survivor 2021
Zanni, câștigătorul Survivor România 2021
Foto: captură video Kanal D

După șase luni palpitante, s-a ajuns și la marea finală Survivor România 2021! Seara a debutat cu două jocuri. Regulile au fost simple: concurentul care a pierdut primul joc a intrat la votul publicului. Ceilalți doi s-au luptat în al doilea meci pentru colanul de imunitate.

În urma probelor decisive, Marius Crăciun a intrat la votul publicului înainte de finala Survivor România, iar Zanni si Andrei Dascălu s-au luptat pentru colanul de imunitate. Dintre cei doi concurenți care au dat tot ce au avut mai bun pe traseu, Andrei Dascălu a reușit să-și asigure primul loc în marea finală Survivor România. Zanni a intrat, astfel, la votul publicului, alături de Marius. Dintre cei doi, publicul l-a ales pe Zanni, care i s-a alăturat lui Andrei în marea finală. Marius a plecat, astfel, acasă.

Bătălia voturilor s-a dat în cele din urmă între Zanni și Andrei, iar cel mai votat dintre ei a fost Zannidache, care a devenit marele câștigător Survivor România 2021!

Marea Finală Survivor România 2021

Finalisti-survivor2021.jpeg

Finalistii survivor romania 2021
Zanni, Marius și Andrei, finaliștii Survivor 2021
Foto: Kanal D

Un singur concurent s-a detașat de restul și a câștigat trofeul Survivor România, întorcându-se acasă după șase luni de competiție cu premiul în valoare de 50.000 de euro.

Zanni, din echipa Faimoșilor, Andrei Dascălu și Marius Crăciun de la Războinici s-au luptat pentru titlul de Supraviețuitor.

 

 

 

 
 
Loading...