Unul instructor de fitness, altul palestinian. Amândoi luptă pentru dragostea lui Zăvo. Unul este actual, celălalt fostul.


Invitaţi în emisiunea Wowbiz de luni seară, de la Kanal D, Costin şi Alex s-au luptat bărbăteşte pentru aceasta şi au fost supuşi la mai multe teste în platoul emisiunii de la Kanal D. Şi ca să îi împace pe amândoi, Oana i-a sărutat pe fiecare în parte, în faţa lui Răzvan Dumitrescu, invitat, şi el, în aceeaşi emisiune TV.

"O cunosc pe Oana de un an de zile. Ne-am cunoscut pe Facebook. Am crezut că a venit timpul să ne întalnim, să ne cunoaştem, ca prieteni. Nu ne-am gandit ca vor evolua lucrurile asa de intens. Prima oara a fost ca in vis. Eram in mediul meu! Oana mi-a dat siguranţa si m-a facut să nu mă pierd. Nu m-a sărutat la prima întalnire.
Acum o lună au început să evolueze lucrurile. Până atunci eram doar prieteni. Ne-am întalnit la o cafenea. Ea a simţit să facă asta! A şocat un pic, că în acelasi timp era şi cu Alex. A fost atracţie mare între noi, cu mâna pe inima vă spun. Viaţa Oanei este agitată si tumultoasă, a preferat să îşi ducă la bun sfarşit planurile şi să îşi rezolve problemele. Nu vreau să spun că vreau să mă insor cu ea. Nu vreau să mă duc atât de departe. Vreau să clarificam lucrurile. Să aleagă între mine şi Alex, ea decide, nu depinde de mine"
, a spus Costin inainte de venirea Oanei, la WOWbiz.

Oana Zăvoranu, între cei doi pretendenţi din viaţa ei

Oana Zăvoranu, între cei doi pretendenţi din viaţa ei
Foto: Captură Kanal D

După ce a apărut şi Oana în platoul emisiunii Wowbiz, alături de actualul ei iubit, Alex, lucrurile s-au agitat. Cei doi i-au făcut declaraţii de dragoste, menite să o cucerească pe Oana.

Pentru prima dată, cei doi au avut ocazia să stea faţă în faţă, şi au fost luaţi la întrebări de către prezentatorii emisiunii Wowbiz. Ei au povestit cu ocazia asta când au făcut dragoste cu ea ultima oară şi cum îi place sa fie strigată în timpul partidelor de amor.

"Vreau un viitor frumos impreuna, chiar daca eu am doar 22 de ani. Te iubesc foarte tare, nu concep viata fără tine. Şi nu o spun doar de dragul de a o spune. Voi suferi mult dacă nu mă vei alege pe mine. Te iubesc din suflet, îmi doresc să te fac fericită", i-a declarat Costin Oanei, luni seară, la Wowbiz.

În schimb, Alex a fost mai discret şi i-a dăruit două inele, dar nu a ezitat să o sărute pe Oana.

 

 

 
 
Loading...