Vedetele izolate la domiciliu se întrec, pe timpul pandemiei de coronavirus, în fotografii pe diverse teme. Bombele sexy se pozează cu silicoanele la vedere, în timp ce altele îşi laudă căţeii şi pisicile sau amintesc de boroboaţele copiilor.


Iată însă că Oana Roman (43 de ani) şi Raluca Bădulescu (45 de ani) au decis să-şi posteze pe conturile sociale imagini în care apar fără pic de fard şi, surpriză, le stă bine naturale, ba chiar par cu mult mai tinerele.

Oana se poate mândri şi cu un nou look, reuşind să se subţieze vizil: „Fac cele mai bune tratamente şi proceduri de slăbire şi de tonifiere la un salon din Ploieşti. Am slăbit vreo 8 kilograme în două luni, după două şedinţe de criolipoliză am scăpat de 10 cm la şolduri şi de 8 cm în talie”, a declarat Oana Roman pentru Click!

Dar şi Raluca arată perfect 100% naturală, ea reuşind să scape de peste 50 de kilograme, după operaţia de micşorare a stomacului de acum patru ani. Din păcate, emisiunea „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, unde ea este jurat, au anunţat ieri că au suspendat filmările, pentru o perioadă, întreaga echipă fiind trimisă acasă. 

 
 
Loading...