Zina Dumitrescu (79 de ani) a aşteptat în zadar, de Paşte, să-şi vadă unicul fiu. Din păcate, Cătălin Negreanu nu şi-a mai vizitat mama de luni bune, a lăsat-o la azil înglodată în datorii, iar de Sărbători nu i-a dat nici măcar un telefon.


Săptămâna Mare a fost una tristă pentru Zina Dumitrescu. Ea a aflat că fiul ei, Cătălin Negreanu (45 de ani), nu i-a plătit cazarea şi masa, astfel că celebra creatoare de modă a acumulat datorii de 300 de milioane de lei vechi la azilul din Ghermăneşti, unde locuieşte din 2011. Totuşi, persoane inimoase, impresionate de situaţia disperată a creatoarei de modă, au sărit în ajutorul bătrânei aflate în impas financiar. La iniţiativa lui Cristi Brancu (Antena Stars), Gigi Becali, Cristian Ţânţăreanu şi medicul Sandu Brînduşa au donat sume importante, astfel că o parte din datoriile Zinei au fost şterse din catastif. Iar de Paşte, ea n-a rămas la azil, ci a petrecut alături de familia patronului Ion Cassian, care a răsfăţat-o ca pe o prinţesă: ”Zina a petrecut Paştele la noi. Am stat la soare, în curte, am avut tot meniul tradiţional, de la ciorbă de miel, până la friptură, ouă vopsite şi cozonac. Ne-am simţit foarte bine. Fiul ei nu a dat nici un telefon, darămite să mai vină să o vadă”, a declarat Ion Cassian, pentru Click!

Deşi îşi dorea nepoţi, fiul ei nu s-a grăbit să-i îndeplinească dorinţa, însă “mama Zina” s-a ataşat de fiica lui Cassian. ”Zina o adoră pe fiica mea, Anais. Este numai un zâmbet când o vede. O ţine în braţe, se plimbă cu ea de mânuţă, iar micuţa a îndrăgit-o. E ca şi nepoţica ei”, ne-a mai spus patronul căminului de bătrâni din Ghermăneşti.

 
 
Loading...