De mai bine de patru ani, Zina Dumitrescu (79 de ani) locuiește la un azil din Ghermănești, iar de curând s-au aflat problemele prin care trece "mama modei românești". Datoriile de mii de euro au pus-o în pericolul de a ajunge în stradă, dar oameni cu suflet mare, printre care și Gigi Becali, au scăpat-o pentru moment de problemele financiare.


Creatoarea de modă își trăiește bătrânețea la căminul care i-a devenit casă. Cu toate acestea, își păstrează optimismul și nu ezită să-i ia apărarea fiului său cu orice ocazie. Neagă că acesta ar fi abandonat-o și chiar le-a povestit celor de la "Teo Show" că băiatul ei, Cătălin Negreanu, o ajută chiar și cu bani.

Zina Dumitrescu nu recunoaște că fiul nu i-a mai plătit taxele de la cămin de un an de zile și chiar a afirmat că a fost vizitată de el în urmă cu vreo două săptămâni. Cu toate acestea, administratorul azilului spune că tânărul nu și-a mai văzut mama de mult timp.

Cel mai fericit moment al vieții a fost nașterea fiului său, mai ales pentru că și-a dorit să fie mamă de băiat. Este foarte mândră de el, de studiile lui și de faptul că acesta știe patru limbi străine.

"Vine mereu la mine când e în țară. Acum e plecat în Elveția, dar se întoarce săptămâna viitoare. Se duce cu jobul. Mă ajută cu prezența, vine cu iubita lui cu care se însoară în toamna asta și de la care îmi doresc un bebeluș, mă ajută cu bani dacă am nevoie. Tot ce am o să-i las lui după moartea mea", a afirmat cea care a lansat o mulțime de manechine în lumea mare a modei.

Mami, să vii cât de repede poți în țară și să vii la mine că mi-e dor de tine, a fost mesajul transmis de Zina către fiul său, prin intermediul celor de la Kanal D.

Pregătește o colecție cu Botezatu

Deși are aproape 80 de ani, designerul nu renunță la marea ei pasiune. Chiar vrea să scoată o nouă linie vestimentară alături de Cătălin Botezatu: "Modă de actualitate, încă nu știu, trebuie să mă consult cu el. Vrem să scoatem o colecție pe care să o prezentăm la Intercontinental", a declarat Zina Dumitrescu.

 

 
 
Loading...