Detest concursurile astea, reality-show. Nu și banii câștigați acolo. O spun, ca să nu par fariseu. Eu nu diger fizicamente show-ul existențial. Nu mă amuză să văd cum se zbat unii pentru un ban...


M-aș fi dus și eu. Dar, trebuie să dai la schimb, să ai și tu un preț. Or, aici, prețul e necunoscut! Jmecheria e simplă. Ei încercă să te demoralizeze prin înfometare ca să renunți. Iar tu încerci să reziști! Să-i sfidezi, să urinezi pe dânșii. ”Na, lua-v-ar dracu’, că tot vă iau banii cu toate umilințele, constrângerile.

Mă uitam la Andrei Duban. Ajuns la concursul ”Ferma”, cu soție cu tot. Semn de sărăcie. Pe vremuri omul sărac își ducea fata de mică la gimnastică... Toți părinții și-o visau Nadia...

Cuplul Duban? O bomboană fondantă. S-au luat dintr-o dragoste nebună, o atracție fizică uimitoare. I-am văzut când erau ”mici”... Acum se tratează cu interdicții. Fac foamea, frigul. Abstinențe. Penitențe... Dorm în condiții cotețare... Păi, să vrei într-o noapte ceva cu creștina pe care ai luat-o cu cununie la altar, în fața lui Dumnezeu? No! Interzis! Să nu poți comite ”fapta aceea// ce-o face omul cu femeia”?! De ce te-ai mai însurat? Sau de ce ai luat-o la Fermă? Deși poate că ea a fost fermă... când n-a vrut să te lase fără desfătarea adamică?

Hotărât, concursul e inuman. E contra familiei... Poți zice că așa proliferează homosexualismul, felurite pedofilii și pederastii. Pe care eu le accept. Dar, Țăranul e ignorant sexual. Nu știe nici măcar că banala, creștina poziție cu el deasupra nu-i a lui. E a ”colonialistului”. Țăranu’ - nici măcar nu știe ce e ”șofranu’ ”- se ia-n gură cu filialele județene ACCEPT. Filialele? Îndărătnice și ele, de la ambiguitățile astea tv... Înainte ce făcea el seara? Onanie ideologică: ”Toa’șu, cu ea în vizită la Tricodava sau APACA? Era mai bine, așa Dubane? Decât ca tu să n-ai voie? Deloc, deloc. Nimic nimic?! Că se filmează tot. Păi, nu înnebunești?

Retrage-te băiete, ugent, că te piedem de intelectual... 

 
 
Loading...