Recent, îți arătași, invederași o nouă față. Mai umană. Nu aș vrea să plec de la premisa că ai fi fost până de curând vreun monstru, dar orișicât… nu prea părea uman ceea ce făceai. No comment. Mi se pare mie, sau - îmi cer scuze - erai/păreai a fi un mic ”monstru” de artist.


Cu o biografie spectaculoasă hollywoodiană… Și aici, înclin să cred că numai presa e de vină. Sau - mai îngăduitor judecat - numai ea, presa, e de vină că a consemnat/comentat faptele-ți? Sau tu, că le-ai comis? Matrimoniale. Amoroase. Divorțuri răsunătoare de vedete la fel de răsunătoare; piteli - normale - de gura și mai ales ochiul presei, mascări și demascări… etc.

Sincer vorbind, eu unul aș prefera să vorbesc despre tine privind, comentând vreo reușită în teatru; sau, despre unele concerte rock, cu piese reluate sau originale nou lansate. Căci la acest capitol nu ești în criză - ai dat publicului mai multe noutăți. Apropo, ce ne vei cânta inedit la concertul de Crăciun, acum după ce ai instituit o tradiție la Sala Palatului? Și marile vechi succese sau numai pe cele noi? Căci aflu cu bucurie că vei umbla prin țară cu noutățile cu care te așteaptă mii de fani. Raportându-te cu condescendență și respect la un banc amuzant - acela privind duplicitatea existențială a caprei ”poziție sau animal” (repet e o glumă, știu că ai sensibilități), ești în aceeași ipostază: actor de teatru/film sau solist rock? Și aici, eu, ca unul mai bătrân, care l-a apucat și a lucrat cu tatăl tău, pot spune, jura, crtifica serios că-i calci pe urme! Și nu a fost deloc rea ideea de a mixa cu el acea piesă ”Cum am ajuns să te iubesc?”. Și nu ar fi rău dacă ai mai încerca și cu o alta… Când am auzit-o prima oară, la acel final ”Mă, tată, mă!” mi-au dat lacrimile. Așa ca unul dintre apropiații lui Nea Fane…

Date fiind cele de mai sus, te felicit pentru nunta făcută recent cu dna Lavinia Pârva. Îți urez să fie ultima - și nunta și doamna - din viața ta! Și, mai ales, te felicit pentru discreția cu care ai comis-o. Nu departe de țară, dar în străinătate; fără multe ”borcisme & becalisme”… Adică, fără opulențe & stringențe. Fără fereli paparazzești, tactici de învăluire și alte alea. Căci, doar citind ce-am spus despre tine mai sus, orice om cu bun simț s-ar putea întreba: la ce ți-ar fi trebuit ție o publicitate deșănțată, decoltată și bălțată, dragă Ștefan Bănică? 

Casă de piatră. De granit dacă se poate…  

EXCLUSIV «Bănică ne-a anunţat în Bulgaria că s-a însurat!»

4-act-1-4col.jpg


Lavinia Pârva și Ștefan Bănică s-au căsătorit după 6 ani de relație

Juratul emisiunii ”X Factor” (Antena 1) a reintrat în rândul bărbaţilor însuraţi, căsătorindu-se civil, luna trecută, cu Lavinia Pârva. Ştefan a dorit să marcheze şi pe plan artistic acest eveniment, aşa că vineri a lansat, în prezenţa soţiei, piesa cu subînţeles ”Ea mi-a pus cătuşe”.

4-act-balcic_bulgary_by_sviciouss.jpg


Petrecerea a fost la un restaurant de lângă Castelul reginei Maria

 

Bănică şi-a dorit discreţie maximă, şi, după cununia civilă de luna trecută, el şi-a invitat câţiva prieteni la Balcic, în Bulgaria, sub pretextul că-şi serbează ziua de naştere în avans (n.r- pe 16 octombrie el împlineşte 50 de ani). Despre această petrecere, desfăşurată la un restaurant de la malul mării, ne-a povestit chiar unul dintre invitaţi: ”Ştefan s-a ridicat de pe scaun, în mijlocul petrecerii din Bulgaria, şi ne-a spus că s-a însurat cu Lavinia, spre surprinderea celor care i-au adus doar lui cadouri. Cheful a avut loc la un restaurant de lux din apropierea Castelului Reginei Maria de la Balcic. Însurăţeii şi-au servit invitaţii cu aperitive, friptură, peşte şi prăjituri, dar şi băuturi fine, de eveniment ocupându-se doar ei doi”.

Dar şi cu Andreea Marin, cea de-a doua soţie a sa, Ştefan a procedat cam după acelaşi tipar, ei oficializându-şi relaţia în 2006, în America, în oraşul Clark, la 44 km de New York. Bănică a luat această decizie, de a se căsători peste graniţă, după ce prima lui nevastă, Mihaela Rădulescu, a oferit presei o poză de la cununia civilă din Bucureşti, gest care l-ar fi deranjat enorm.

Lavinia, de la amantă în 2011, la nevastă în 2017

untitled-1.jpg


Lavinia și Ștefan au fost dați în vileag de Click!

 

Ştefan s-a îndrăgostit de Lavinia încă de pe vremea când locuia cu Andreea Marin, relaţia lor clandestină fiind dezvăluită în 2011 de fotoreporterii Click! care au surprins-o pe focoasa Lavinia intrând în blocul în care el deţinea un alt apartament. Abia în 2013, la doi ani de la publicarea imaginilor compromiţătoare, Ştefan Bănică şi Andreea Marin aveau să anunţe divorţul. La numai câteva luni de la separare, ”Zâna” s-a afişat la braţul turcului Tuncay Ozturk, iar el, alături de Lavinia. 

Le-a dedicat câte o piesă fiecărei soţii

 

Dragostea este o bună sursă de inspiraţie pentru Ştefan. Laviniei i-a dedicat recent piesa ”Ea mi-a pus cătuşe”, în care solistul recunoaşte că s-a predat în faţa dragostei: ”Ea mi-a pus cătuşele/ Inima mi-a furat, fără glas m-a lăsat”.

Mihaelei Rădulescu, de care a divorţat în 1999, după o căsnicie de 5 ani, i-a compus piesa ”Bubulina”, cu versuri amuzante :”Bubulina, gospodina/ Îţi găteşte până când cade lumina/, N-are pace, până nu îţi face ce-ţi place”.

Iar pe Andreea Marin, cu care are o fiică, pe Violeta (10 ani), Ştefan a invitat-o la filmările clipului ”Te iubesc, femeie”, în care îi declara dragostea: ”O vreau aşa cum este ea/ Sunt norocos că e a mea”. Bănică a mai bifat însă o relaţie, cu Camelia Constantinescu, cu care are un fiu, pe Radu Ştefan (14 ani).

 
 
Loading...