Mike Diamondz şi-a scos diamantele la plimbare. Nu este vorba despre bijuterii, ci despre cele două fetiţe ale artistului. Deşi are o imagine de bad-boy, cântăreţul recunoaşte că se topeşte în faţa fetelor pe care le creşte singur.


Când nu e pe scenă sau în studio, Mike Diamondz este tătic cu normă întreagă! Nu multă lume ştie că artistul mulatru are acasă două "bombonele de ciocolată", fiicele lui, Ariel şi Noemi! În industria muzicală o fi el văzut ca un bad-boy, dar fetiţele lui, pe care le creşte singur, îl consideră cel mai bun tătic din lume. 

''E drăguţ cu mine'', a mărturisit fiica cea mare a lui Mike, Ariel.

''Grijuliu. sunt de fel sceptic şi nu prea am încredere în tot ce se întâmplă. Noemi este cea mică şi Ariel cea mare. Noemi are 4 ani şi Ariel are 8 ani'', a spus Mike.

Nu le-ar refuza niciodată nimic, dar cu toate acestea, Mike recunoaşte că uneori este sever: ''Fără să fii sever nu poţi să desăvârşeşti bunătatea asta părintească. Sunt sever, am un grad de toleranţă aproape zero, în ceea ce priveşte educaţia'', a mai spus artistul la Prima Tv.

Artistul are grijă ca fetiţele lui să nu simtă prea mult lipsa mamei! Iar acolo unde nu se descurcă, cere ajutorul bonei.

''După 8 ani nu a mai mers relaţia şi ne-am despărţit. Am avut acest privilegiul de a nu accepta plecarea copiilor mei. Ea nu este româncă, iar după ce ne-am despărţit, ea s-a dus să muncească acolo. Vine în fiecare lună, stă o săptămână şi se întoarce acolo. Eu am decis să îi păstrez full time''.

Întrebată ce meserie o atrage când va fi mare, Ariel a răspuns: ''Doctor pentru oameni''.

''Eu am îndrumat-o să facă chirurgie. I-am zis să prindem o broască. Dar nu a acceptat'', a completat şi tatăl ei.

În timp ce Ariel, fiica cea mare este atrasă de medicină, mezina vrea să-şi urmeze tăticul în carieră: ''Ea cântă în casă, compune în casă. Ia nişte piese pe care le-a auzit şi le amestecă cu alte piese. Pe lângă asta inventează piese, o chestie pe acre eu am început să o fac la vârsta de 20 de ani''.

 
 
Loading...