"Eu şi Antonia avem deja o fetiţă", spune Alex Velea. Artistul o consideră pe Maya, fetiţa Antoniei şi a lui Vincenzo, fiica lui. Alex ne-a mărturisit că îşi mai doreşte copii şi de abia aşteaptă să-şi mărească familia. Va mai avea de aşteptat cel puţin un an, pentru că Antonia nu are voie să rămână însărcinată prea curând.


Că o fi sau nu defectul ei, Alex Velea se topeşte de dor atunci când Antonia nu e lângă el. Artistul emană dragoste prin toţi porii şi mărturiseşte că n-a fost nicicând mai fericit. Are o parteneră dorită de toată suflarea masculină şi doi copii care le întregesc bucuria.

Întrebat de reporterul Click! dacă îşi mai doreşte un copil, Alex Velea a răspuns: ''Avem şi-o fetiţă, fetiţa ei. Dar mi-ar plăcea să mai vină câţiva copii în viaţa noastră, vedem''.

Însă, cei doi mai au de aşteptat cel puţin un an până să devină din nou părinţi.

''E mai greu că deja a făcut două cezariene. Un an jumate, doi, trebuie să treacă de la ultima cezariană'', a spus Alex pentru emisiunea Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 23.30, la Prima Tv.

Până una alta, Alex şi Antonia se bucură de micuţul Dominic care creşte văzând cu ochii! Cei doi sunt nevoiţi să mai aştepte până îşi vor creştina fiul, asta pentru că artista nu a încheiat divorţul cu fostul ei soţ, Vincenzo Castellano.

''Când o să se termine documentele lor, o să facem şi noi botezul. Nu o să fie nicio problemă'', a mai adăugat artistul.

În urmă cu o săptămână, când Antonia a plecat în Italia să-şi viziteze fiica, Alex mărturiseşte că abia a rezistat fără ea: ''Din clipa în care a plecat i-am dus dorul. Dar nu are sens să vă zic de romantic acum. Am grijă de el exact cum trebuie. Ne descurcăm. Când noi suntem plecaţi sau avem treabă, sau avem cântări, când ne ducem să facem bani că asta e meseria noastră, îl lăsăm cu bunicii''.

Şi oricât de dur ar părea, artistul este un romantic incurabil! Iar din când în când pregăteşte cina pentru iubita lui: ''Şi azi am gătit, dar nu sunt mare bucătar. Gătesc chestii simple. Gătim chestii banale. Ea găteşte mai bine, normal''.

 

 
 
Loading...