Andreea Antonescu şi Andreea Bălan se au ca surorile. Îşi dau sfaturi şi se destăinuie ca de la mămică la mămică. Andreea Antonescu a felicitat-o pe prietena ei imediat ce a născut, iar acum se pregăteşte să-i ducă un cadou micuţei Ella. Până una alta, cântăreaţa îşi face timp şi pentru fetiţa ei, pe care o vede câteva zile pe săptămână.


Andreea Antonescu este o mamă şi o soţie modernă! Are un mariaj cât se poate de liber, căci soţul ei, Traian Spak, stă mai mult plecat cu afaceri în America, iar ea apare la evenimente la braţul altor bărbaţi.

''Cu doi prieteni foarte buni am venit la eveniment, pe unul l-am pierdut, celălalt a rămas lângă mine. Soţul este peste mări şi ţări, iar copilul e la mama în Galaţi, mă duc în câteva zile după ce termin spectacolele, mă duc la ea şi stau câteva zile pline'', a declarat Andreea pentru emisiunea Focus Magazin. 

Andreea profită cât poate de timpul petrecut la Galaţi alături de fiica ei, Sienna, în vârstă de cinci ani: ''În fiecare săptămână merg minim două-trei zile la Galați, doar să stau cu Sienna'. 

Vedeta nu ezită să-şi facă timp pentru foste colege de breaslă. Andreea Bălan îi este ca o soră, iar de când aceasta a devenit mămică, cele două au devenit şi mai apropiate.

''Am reuşit să vorbesc cu Andreea, a rămas să ne vedem, tot aşa spre finalul săptămânii. Pentru că eu ştiu cum e ca femeie însărcinată, întâi preferi să pui totul la cale după care eşti pregătit să primeşti şi vizite. Era foarte fericită şi foarte emoţionată'', a mai adăugat solista.

Loading...