Brigitte Năstase poate răsufla uşurată. A scăpat de suspiciunea de cancer. Tumorile care i-au fost îndepărtate de medicii de la o clinică din Viena nu erau maligne. Intervenția ar fi costat 20.000 de euro și a fost plătită de soțul ei, Ilie Năstase. Bruneta a participat și la petrecerea organizată de cei de la revista OK!, semn că se simte mult mai bine.


Brigitte a stat de vorbă cu reporterii de la “Focus Magazin”, emisiunea mondenă de la Prima Tv, cărora le-a povestit despre stresul prin care a trecut.

“Am terminat acum trei zile cu toate tratamentele necesare postoperatorii. E mult mai fain să nu fii bolnav, decît să fii. Dacă eşti în situaţia să ai probleme, trebuie să încerci să o rezolvi lucru pe care am încercat şi eu şi s-au rezolvat cu bine. Am fost foarte stresată, la un moment dat pentru că nu ştiam dacă am tumori maligne sau benigne. Specialiştii din Viena, de la cel mai bun centru oncologic unde eu am optat pentru a finaliza aceste investigaţii precum şi operaţia respectivă, au spus că este mai bine să-mi ia biospie”,a declarat soția lui Ilie Năstase.

De ce a ales să se opereze în străinătate

Brigitte Năstase a trăit o adevărată dramă atunci când, la un banal consult, medicii din ţară i-au descoperit două tumori la sâni. Soţia lui Ilie Năstase n-a mai stat pe gânduri şi s-a programat de urgenţă pentru o intervenţie într-o clinică de oncologie din Viena.

"Sora lui Ilie a murit de cancer, una dintre surorile lui, şi când era pe patul de spital am văzut ce i s-a întâmplat și cât de puţine medicamente există acolo în momentul de faţă. Am preferat să merg într-un loc unde eram sigură că dacă urmează să fac chimioterapie nu-mi va pica părul. În momentele acelea nu te mai uiți la bani și vrei ce este mai bun pentru tine", a mai spus Brigitte.

Deși fostul tenismen nu i-a fost alături în Viena, bruneta nu s-a supărat, căci a avut sprijinul unei prietene. Mia mult, a declarat că este mândră de Ilie, mai ales că acesta a primit propunerea de a fi ambasador. Nu a vrut să spună al cărei țări, ci s-a rezumat să afirme că i-ar face mare plăcere să fie nevastă de ambasador.

 
 
Loading...