Carmen Negoiță, fosta soție a lui Ionuț Negoiță, trăiește o poveste de dragoste de aproape un an alături de un fotograf. Rareș Pulbere este cel care a făcut-o pe bloggerița de modă să simtă din nou fluturi în stomac. Și dacă până acum l-a arătat rareori, ei bine, o seară la film cu copiii i-a scos pe toți patru din casă.


Carmen Negoiţă a mers cu toată familia la premiera filmului "The Accountant: Cifre periculoase". lubitul ei, cu patru ani mai tânăr, fotograful Rareş Pulbere, nu s-a dezlipit de cunoscuta stilistă şi de copiii acesteia şi ai lui Ionuţ Negoiţă, Ingrid şi Harry.

Nu ies foarte des din casă, căci au multă treabă, iar copiii ajung acasă târziu de la școală și mai au și teme de făcut, dar Carmen și Rareș nu se mai ascund. Sunt împreună de aproape un an, dar nu au încă gânduri de căsătorie. Chiar și așa, copiii ei se înțeleg foarte bine cu iubitul mamei lor.

copii_carmen_negoita.jpg

copii carmen negoita
Carmen Negoiță este mamă a doi copii

 

“Nu suntem la început, nu am vrut să vorbim despre asta, dar mai avem un pic şi facem un an de când suntem împreună. Se înţeleg foarte bine, sunt ok, dar lucrurile merg încet, nu mai grăbim, nu ne mai avântăm", a răspuns bloggerița când a fost întrebată de oficializarea relației.

Loading...