Anca Sînă Serea şi Adi Sînă îl sărbătoresc pe micuţul lor Moise. Băieţelul a făcut deja patru luni! și pare să fie răsfățaul familiei. Anca şi Adi se pregătesc de botez, care se va desfăşura într-un cadru restrâns.


"Cel mic este foarte cuminte, puteţi să-i spuneţi "La mulţi ani!" că astăzi face patru luni." 

De ziua lui însă, Anca Serea nu i-a pregătit un tort, ci o brioșă: "Uite o să-i ducem o brioşă, o luăm acuma. L-am sărbătorit în prima lună şi o să-i facem şi primul anişor. Ne încântă în fiecare zi cu progresele pe care le face."

Adi e un tătic model

Deși dedică mult timp copiilor săi, Anca Serea susține că-i rămâne suficient și pentru propria persoană: "Am timp de toate dacă vreau cu adevărat."

Anca Sînă Serea şi soţul ei, Adi Sînă se pregătesc deja pentru botezul micuţului, care se va desfăşura într-un cadru restrâns. "Vom avea o petrecere intimă, ceva restrâns oricum. Avem experienţă. Slujba de la biserică este cea mai importantă şi cea mai emoţionantă şi de abia aştept momentul ăla."

Dacă mămica nu-l scapă din ochi pe bebeluş cât e ziulica de lungă, tăticul stă mai mult plecat peste mări şi ţări. Trebuie să-şi onoreze concertele. "Adi este plecat în America, are un turneu foarte frumos în cinci oraşe. Trebuia să merg şi eu cu el, în primă instanţă, am şi cumpărat biletele de avion dar nu s-a mai întâmplat chestia asta pentru că eu am fobie de zbor." Cel mic a trebuit să rămână însă cu mama Ancăi. "Dar a cântărit foarte mult în luarea deciziei mele, pentru că nu vroiam să-i las acasă atât de mult singuri, adică două săptămâni."

Adi este totuşi un tătic model şi când mai apucă, între două căntări, mai schimbă şi câte un scutec. 

"Am învăţat că doi oameni care se iubesc, chiar dacă sună aşa ca din filme, se simt confortabil şi se simt iubiţi şi protejaţi de dragostea celuilat indiferent dacă celălalt este peste Ocean . El face nişte sacrificii pentru noi." 

La partea cu schimbatul scutecelor însă, Anca pare să fie cea care preia sarcina, spre deosebire de Adi, care nu e prezent în momentele respective: "Nu mai apucă săracul pentru că sunt eu acolo tot timpul." 

Loading...