A fost mare crai la tinereţe, dar nici acum nu-i e ruşine. Ovidiu Lipan Ţăndărică a frânt multe inimi pe vremea când cânta în trupa Phoenix. Vestitul toboşar avea nenumărate admiratoare care-i făceau ochi dulci pe la concerte.


La 62 de ani, Ovdiu Lipan Ţăndărică îşi aduce cu nostalgie aminte de vremurile de glorie când era toboşar în trupa Phoenix. Fetele erau înnebunite după membrii trupei şi fiecare se alegea cu câte o aventură. „Am avut o viaţă foarte frumoasă, asta nu-i un lucru rău. Da, ce vreau să spun io cred că ne-au împărţit ele pentru că întâlnirea e la mijloc, ştii? Da eram expuşi, cântam pe scene mari, eram şi foarte îndrăgiţi, adică transmiteam o anumită stare, energie care transmitem şi acuma”, a mărturisit artistul, pentru reporterii emisiunii Focus Magazin, difuzată de luni până sâmbătă, de la 19.30, la Prima TV.

Nu era concert la care cunoscutul toboşar să nu primească propuneri indecente de la fane, care cu greu puteau fi refuzate: „Au fost multe îți dai seama că eram, noi eram cinci şi fetele erau foarte multe, şi era bătaie pe noi sigur. E adevărat era şi o perioadă în care eram în vogă, toată lumea cânta pe stadioane, aveam un succes special şi fetele cred că vroiau să vadă care dintre noi e mai special”.

Fin cunoscător al sexului frumnos, Ţăndărică este de părere că, surprză, la acea vreme fetele erau mult mai abordabile decât cele din ziua de astăzi. Sau poate cine ştie... şarmul marelui crai a cam început să scârţâie pe ici pe colo odată cu trecerea timpului: „Era şi o perioadă de flower power, toată lumea trăia o altă libertate. Nu ştiu neapărat dacă şi atunci nu erau emancipate, dar îşi permiteau mult mai mult decât îşi permit fetele din ziua de azi”.

Cert e că nici la 64 de ani, Ţăndărică nu predă armele. Dacă în urmă cu doi ani avea ceva gânduri de însurătoare cu o sexy consilieră de pe la Primărie, recent, toboşarul a fost surprins în compania unor diverse domnişoare, toate tinerele.

Loading...
Citeste tot despre: