Vă pregătiţi de prima întâlnire cu partenerul sau partenera şi nu ştiţi ce să faceţi pentru a impresiona? Ar trebui să ţineţi cont şi de zodii, spun astrologii. Nu de alta, dar în funcţie de caracteristicile semnelor zodiacale, puteţi avea şanse mai mari de reuşită.


"Nativii zodiei berbec sunt persoane foarte expansive, le place să îşi dea frâu liber emoţiilor, cel mai bine se simt la prima întâlnire când se întâmplă într-un loc ales de ei! Nativii berbec vor alege să fie într-o cafenea, fie într-un parc, fie într-o zonă în care ei se simt confortabil şi sunt obişnuiţi deja", a explicat astrologul Roxana Lusneasc, pentru reporterii emisiunii "Focus Magazin", de la Prima TV. 

"Nativii din zodia taur sunt într-adevăr foarte încăpăţânaţi, dar în acelaşi timp nu o fac la prima întâlnire. Diplomaţi din fire, ştiu foarte bine să îşi cizeleze atitudinea, nu vor căuta nicio dispută şi vor încerca să îi facă pe plac persoanei cu care sunt cât se poate de mult. Taurii şi-ar dori ca la prima întâlnire să meargă într-un loc în care se simt ei bine şi mănâncă bine, pentru că sunt nişte gurmanzi", a mai spus astrologul.

"Nativii zodiei gemeni sunt ceva mai vorbăreţi din fire, vor ştii de la început dacă le place o persoană sau nu, dar asta nu înseamnă că vor arăta şi pe faţă acest fapt. Locul de întâlnire perfect este într-un restaurant nou, iar partenera ideală pentru bărbaţii gemeni este o persoană care ştie ce vrea de la viaţă, dar nu îi este frică să trăiască după propriile reguli", a adăugat Roxana Lusneasc.  

"Nativii zodiei rac sunt ceva mai sensibili, sau chiar cei mai sensibili din acest zodiac, femeile în general la prima întâlnire vor fi ceva mai introvertite, iar bărbaţii tind să vorbească mult pentru a şi masca emoţiile foarte bine. Racii tind să se poarte foarte elegant şi foarte frumos, nu vor face lucruri ieşite din comun, ci vor încerca să atragă atenţia asupra lor cum ştiu ei mai bine! Prin senzualitate şi prin inteligenţă", a spus astrologul.

"Nativii lei sunt ceva mai extrovertiţi, ei vor discuta de la început atât despre propria persoană, cât şi despre cealaltă, o vor lăsa pe partenera lor să discute despre ea foarte mult. Locurile în care nativii din zodia leu decid să îşi ducă partenerii trebuie să coincidă cu standardele lor şi vor alege întotdeauna un restaurant scump sau după bugetul lor, cel puţin, dar vor reuşi să impresioneze", a explicat astrologul.

"Fecioarele sunt cei mai critici nativi ai zodiacului. Ei vor avea foarte mare grijă la aspectul lor şi vor cere acelaşi lucru şi de la persoane cu care se întâlnesc! Nu vor tolera un limbaj neadecvat şi pentru a le cuceri inima trebuie să le arăţi foarte clar că ştii ce vrei de la viaţă, că ai nişte planuri şi că eşti o persoană deschisă la minte. Adoră locurile noi, locurile frumoase şi locurile care îi fac pe ei să simtă că trăiesc la un alt nivel. Deci dacă vrei să impresionezi un nativ al acestei zodii, mai ales o nativă, este indicat să o duci într-un restaurant, sau într-un loc în care are şi ceva de învăţat de acolo", a spus Roxana Lusneasc.

"Nativii zodiei balanţă sunt foarte vorbăreţi, dar fac asta pentru latura lor introvertită, sunt foarte sentimentali în acelaşi timp şi este foarte important să nu încerci să intri într-o polenmică cu ei de la început. Pot aprecia mai mult ieşirile în afara oraşului, sau în afara localităţii unde se află, vor ceva nou, vor să cunoască locuri noi şi ar fi indicat, dacă nu de la prima, măcar de la a doua ieşire să facă o călătorie", a spus astrologul.

"Deşi sunt cunoscuţi aceşti nativi ai zodiei scorpion ca fiind puţin dificili la caracter, la prima întâlnire vor veni cu toate armele pe masă să facă o impresie bună. O întâlnire foarte bună ar merge dacă s-ar întâmpla într-un loc foarte elegant, destul de stilat, iar pentru a impresiona un nativ în zodia scorpion trebuie să fii o persoană foarte puternică, dar nu atât de puternică încât să te şi cerţi cu el, trebuie să îi arăţi că ştii ce vrei de la viaţă", a fost sfatul astrologului.

"Nativii zodiei săgetător sunt relaxaţi şi sunt genul de persoane cărora nu trebuie să le spui la prima întâlnire despre cum i-ai controlat tu telefonul fostului partener. Nu suportă geloziile şi nu suportă posesivitate. Pentru a impresiona un nativ din zodia săgetătorului, trebuie să îl duci într-un loc în care se poate simţi şi în largul lui, dar care să fie şi destul de luxos, conform standardelor sale", a mai adăugat Roxana Lusneasc.

"Nativii ztodiei capricorn sunt şi ei foarte încăpăţânaţi, sunt foarte puternici, sunt foarte muncitori. Vor ştii din prima ceea ce vor de la o persoană şi pentru a face o impresie bună, este bine să le explici foarte clar planurile tale de viitor şi au nevoie de cineva care să muncească umăr la umăr cu ei pentru a-şi îndeplini un vis comun", a spus astrologul.

"Nativii zodiei vărsător sunt unii dintre cei mai visători nativi ai acestui zodiac şi vor încerca să găsească o persoană care să compenseze latura practică care lor le mai lipseşte uneori. Vărsătorii iubesc aerul liber, iubesc să iasă în locuri în care n-au mai fost niciodată şi vor încerca mereu să te surprindă cu câte ceva. Dacă nu o călătorie cu motorul, vor dori să meargă în parc, dacă nu la un restaurant foarte stilat", a explicat Roxana Lusneasc.

"Peştii sunt foarte vorbăreţi şi foarte extrovertiţi, îi poţi cuceri destul de uşor dacă ştii ce vrei de la viaţă şi eşti dispus să mergi în această călătorie alături de ei. Dar pe cât de repede se deschid, pe atât de repede şi pleacă atunci când simt că au fost minţiţi. O întâlnire cu nativii zodiie peşti se poate desfăşura foarte bine într-un rest foarte frumos, dar şi undeva pe malul lacului sau undeva la mare", a concluzionat astrologul. 

 

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: