Cum preferă vedetele noastre să facă plajă? Cu sutien sau fără? Intervievate de cei de la "Focus Magazin", mai multe frumuseți autohtone au răspuns.


Julia Jianu preferă vacanţele în Grecia, unde merge în fiecare vară. Deşi se mândreşte cu o pereche de silicoane care ar atrage privirile oricărui bărbat, Julia preferă să-şi ţină bustul departe de ochii curioşilor. "Nu sunt adepta topless-ului, nu am fost niciodată, până la urmă tot sunt oameni care se uită, de ce ar fi diferit cum ai merge pe stradă decât că ai sta pe un şezlong şi se uită toţi bărbaţii la tine. N-am încercat niciodată. nu neapărat de pudică cât e o chestie de bun simţ din punctul meu de vedere", a declarat fosta componentă a trupei Exotic.

julia.jpg

julia jianu
Julia nu renunță la sutien atunci când face plajă
Foto: arhivă personală

 

Xonia nu este nici ea mai darnică atunci când vine vorba să-şi expună nurii la plajă. Nu de alta dar a crescut în Australia, unde nudismul se lasă cu amenzi usturătoare.  "Mentalitatea mea şi cum am fost eu crescută în Australia, cu gândirea aceea din Australia, nu mă lasă să fac topless. Nu există aşa ceva. Topless înseamnă că te duci la plajă nud şi acolo înseamnă şi fără chiloţei. La noi nu există topless şi se dă amenzi dacă eşti așa", a povestit blonda.

xonia.jpg

xonia
Xonia este sexy în orice costum de baie
Foto: arhivă personală

 

Actriţa Eugenia Şerban nu s-a sfiit să stea cu sânii dezgoliţi la soare în adolescenţă. Acum însă e mai circumspectă și nu ar mai sta fără sutien, întrucât îi este teamă de paparazzi.

eugenia_serban.jpg

eugenia serban
Eugenia Șerban făcea plajă topless în tinerețe
Foto: arhivă personală

Nici fetele de la Bambi nu se grăbesc să renunțe la sutien. "Nu am făcut topless. Nu vrem să ne expunem, nu e sănătos să facem lucrul ăsta", au declarat cântărețele.

De departe însă Mariana Roşca pune capac vedetelor de la noi. Blonda, căreia i-au fost descoperiţi vreo 14 noduli la sâni, nu face plajă decât..topless! "Merg foarte des la solar pentru că nu pot să stau la soare. Nu pot, îmi place mult, dar nu pot să stau la soare. Mă doare capul foarte rău, dar dacă stau, fac doar topless. Totuși, n-o să mă vedeți niciodată în România fără sutien pe plajă", a adăugat și cea care a fost făcută celebră grație întâlnirii lui Irinel Columbeanu.

mariana_rosca.jpg

mariana rosca
Mariana Roșca face plajă doar fără sutien
Foto: arhivă personală

 

 
 
Loading...