Şi-a vopsit părul în toate culorile curcubeului şi tot nu se lasă. Delia Matache se pregăteşte de o schimbare de look care o să vă uimească. Şi la cât de nonconformistă este, artista ne-a mărturisit că nu dă doi bani pe cei care i-au criticat ţinuta la premiile muzicale de la Sibiu.


Deliei Matache nu-i pasă de gurile rele care i-au criticat "cizmele de eschimos" cu care a păşit pe covorul roşu la premiile muzicale de la Sibiu! Şi colac peste pupăză, Delia şi-a ales şi următoarea culoare de păr.

"Oamenii trebuie să vorbească şi despre asta. Cineva trebuie să se ocupe şi de asta pentru că aparent este destul de important cum te îmbraci. Rochia este de la Musette. Cizmele sunt din colecţia nouă, nici măcar nu au ajuns în magazine incă la noi şi sunt fabuloase. Următoarea mea culoare de păr cred că va fi alb, nu se ştie'', a mărturisit Delia pentru emisiunea Click!, difuzată de luni până joi de la ora 23.30, la Prima Tv.

Gusturile nu se discută. Însă, indiscutabil, Delia a fost favorită la Media Music Awards. S-a întors acasă cu şapte trofee, concurând la titlul de cel mai premiat artist cu Smiley.

"A fost senzaţional. Am luat tot! Şapte premiii. A fost un record şi pentru mine pentru că nu au dat nicidată şapte premii unui singur artist şi chiar pe cele mai importante. Mă aşteptam să iau premii, dar nu mă aşteptam să iau şapte!"

Cât despre piesa care a rupt topurile, "Da mamă", Delia jură că nu a fost inspirată din viaţa ei. Cu alte cuvinte, mama solistei nu a prins-o plângând după o fostă iubire cu sticla în mână.

Întrebată de reportul Click dacă a prins-o mama sa vreodată beată, Delia a răspuns: ''Nu! Niciodată? Nu, dar n-aş fi avut de ce să beau. Şi, în primul rând cât am stat acasă până pe la vreo nu ştiu câti ani nu beam. Nu se bea pe vremea mea. Suntem un pic de după comunism aşa imediat, revoluţia. Cântecul este pentru generaţia de acum", a încheiat artista.

 
 
Loading...