Au trecut 22 de ani de când Ylenia Carrisi, fiica lui Al Bano şi a Rominei Power, a dispărut fără urmă. Aceasta a fost declarată oficial moartă, însă cei doi artişti nu şi-au pierdut niciodată speranţa de a o găsi în viaţă. De-a lungul timpului au apărut mai multe ipoteze privind dispariţia Yleniei, însă Al Bano nu le-a dat crezare. Acum, se pare că misterul dispariţiei fiicei celebrului cuplu de cântăreţi, este pe cale să fie rezolvat.


Un bărbat susţine că a lovit cu maşina o fată care semăna foarte bine cu Ylenia, în luna septembrie a anului 1994. Trupul fetei a fost atunci descoperit într-o benzinărie din Holt, Florida. Cel care ar fi ucis-o este un bărbat pe nume Keith Hunter Jesperson, un criminal în serie cunoscut şi sub numele "Happy Face Killer". Criminalul a recunoscut că a dat cu maşina peste o fată pe nume Suzanne, aşa cum îşi spunea Ylenia, ba chiar a descris-o în cel mai mic detaliu. Poliţia anchetează acum această variantă şi i-a cerut lui Al Bano o probă de salivă, în vederea efectuării unui test ADN. Cu toate acestea, cântăreţul de origine italiană nu crede această ipoteză.

Ylenia Carrisi a dispărut fără urmă în anul 1993, în zona oraşului New Orleans, în timp ce se afla în vacanţă. Avea pe atunci 23 de ani, iar de atunci au apărut tot felul de speculaţii privind dispariţia ei. În 2011, FBI i-a informat pe Al Bano şi pe Romina Power că fiica lor trăieşte. Mai mult decât atât, conform informaţiilor făcute publice, Ylenia ar fi trăit într-o mănăstire din SUA şi nu ar fi vrut să fie scoasă de acolo de părinţii ei. Al Bano a continuat să susţină că nu este adevărată nici această ipoteză. "Este o speculaţie ruşinoasă, care nu conţine pic de adevăr", declara pe atunci, cântăreţul Al Bano.

Conform presei italiene, "toate zvonurile false cu privire la Ylenia, fiica dispărută a celebrului cuplu de cântăreţi italieni Al Bano şi Romina Power, au fost desfiinţate", iar în urmă cu un an, Ylenia a fost declarată, oficial, moartă.

Ylenia, fiica dispărută, a devenit motivul discordiei şi despărţirii lui Al Bano de Romina Power. Cei doi au început să se acuze reciproc de neglijenţă în ceea ce priveşte creşterea şi educaţia Yleniei, iar Romina îşi acuza fostul soţ că a devenit „un dictator": „Lucrurile s-au schimbat după căsătorie. Dacă îl contraziceam, se înfuria, începea să urle. Era un dictator. Şi pentru mine, şi pentru fiica noastră", declara Romina, pentru o revistă italiană.

Cu toate că după despărţire au pornit un război unul împotriva celuilalt, Al Bano şi Romina Power nu au încetat nicio secundă să îşi caute fata dispărută! În plus, se pare că suferinţa i-a apropiat, căci au revenit la sentimente mai bune şi chiar au urcat din nou împreună pe scenă în acest an.

Loading...