Grea e viața de tătic cu normă întreagă! O simte pe pielea lui Șerban Copoț, alias Hienă, care nu mai închide un ochi de când cel de-al doilea fiul al lui a venit pe lume. Solistul schimbă scutece și se trezește noaptea din două în două ore în țipetele bebelușului, înfometat nevoie mare.


De o lună de zile, de când soţia lui, Roxana, l-a dus pe lume pe ce-l de-al doilea băieţel al lor, Şerban Copoţ e tot numai cearcăne. Solistul nu mai doarme nopţile, căci bebeluşul este foarte măncăcios şi îi trezeşte pe părinţi din două în două ore. Colac peste pupăză, mai are şi colici.

„Cel mic e acasă în cuib cu mama. E greu. Nu-i ușor, că, din păcate, bunicii au plecat, bonă nu avem”, le-a spus Șerban reporterilor emisiunii Focus Magazin, difuzată de luni până joi, de la 23.45, la Prima Tv. „Ne scoală din două în două ore (...). E mai mâncăcios, mulțumim lui Dumnezeu că papă bine. Îl ținem cu noi în cameră, mânca-l-ar tata, că tre film acolo când începe alarma, să nu trezească pe celălalt”, a mai povestit el.

Şerban nu are fiţe de vedetă. Meseria de tătic merită orice sacrificiu, aşa că schimbă scutece cot la cot cu soţia sa. „Mi-am asumat lucrurile astea, le fac cu drag, sunt puii mei și îi iubesc, și pe ei și pe mama lor, așadar lucrurile astea vin natural și nu cred că e mai puțin bărbătesc dacă te implici în creșterea copiilor, în niciun caz”, a explicat artistul.

Cât despre primul născut, Tedy, acesta a devenit deja o umbră a tatălui său pe la evenimentele mondene. Micuţul, în vârstă de şase anişori, a învăţat şi mişcările cu care Hienă făcea furori în concertele trupei Animal X.

Ocupat până peste cap cu cei doi băieţei care storc untul din el, Hienă visează şi la o fetiţă, însă după ce năzdrăvanii vor mai creşte puţin. Întrebat dacă mai face copii, Șerban Copoț a răspuns: „Deocamdată să nu vorbim pe acest subiect, să treacă un an și după aia revenim la sentimente mai bune”. Şerban şi Roxana sunt împreună de 11 ani şi în luna martie a acestui an şi-au oficializat relaţia la Starea Civilă, urmând ca anul următor să se căsătorească şi religios.

 
 
Loading...