Cronica Cârcotaşilor revine miercuri, 4 martie, de la ora 20.30, la Prima TV.


Ioana Petric şi Cristi Hrubaru, prezentatorii emisiunii, au venit marţi în platoul emisiunii Click!, de la Prima TV, pentru a vorbi despre noul sezon. 

"Nu am cuvinte cât de greu a fost. Lăsând gluma la o parte, ne-am înţeles din prima. Nu mă aşteptam, dar ştiam că el e potrivit să ocupe locul din dreapta mea. Când am aflat că Alex Bogdan a decis să plece, am căutat o variantă. Toată lumea s-a gândit la Hrubaru", a povestit Ioana. 

"Eu sunt un băiat mişto", a spus Hrubaru când Diana Bart a vrut să afle de ce tocmai Cristi a fost alegerea echipea Cronicii. 

"Un nou sezon cu mult surprize, ştiu că e un clişeu, dar avem surprize, nu vreau să dau din casă. Eu cu asta mică, unchiul cu nepoţica", a mai adăugat Hrubaru. 

Cristi a avut numai cuvinte de laudă la adresa colegiei lui: "Când a venit la Cronică, am zis că e o bebeluşă frumoasă, noi avem bebeluşe frumoase. E una dintre cele mai plăcute surprize pe care le-am avut de-a lungul celor zece ani. Ne-a demonstrat că are şi ceva în cap, e şi deşteaptă. Din prima clipă s-a înghegat o chimie între noi. O să vedeţi miercuri cum funcţionează".

Diana Bart a ţinut să afle însă de ce Hrubaru s-a tuns, întrebare care l-a "enervat" pe cârcotaş. 

"Vezi că tot eşti rea? Răsuceşti cuţitul în rană. Chelesc! Nu a fost alegerea mea!", a spus Hrubaru, glumind. 

 
 
Loading...