Dorian Popa vrea să se aşeze la casa lui, dar pentru asta trebuie să îşi cumpere. Solistul şi iubita lui, Claudia Iosif, vor să îşi facă un credit pentru Prima Casă, de 65.000 de euro, pentru a lua o vilă în afara Bucureştiului.


Dorian Popa e ca şi luat! Claudia Iosif este femeia care i-a pus sufletul pe jar frumuşelului cântăreţ. Dorian nu i-a dat încă inelul iubitei sale, însă are gânduri foarte serioase cu ea. Cei doi au ieşt deja la vânătoare de case, căci în primăvară vor să se mute în propriul lor cuibuşor de nebunii. Dorian ştie deja cum va arăta căminul viselor lui: o căsuţă, cu puţin spaţiu verde, undeva lângă Bucureşti. 

"Este mult spus o vilă, vrem o căsuţă care să se înscrie în plafonul pe care băncile îl acordă la un credit de primă casă care înseamnă 65. 000 de euro, dar pentru că nu vrem neapărat în Bucureşti şi vrem lângă Bucureşti am găsit deja căsuţe pe un teren de 400 metri pătraţi cu curticică, aşa după posibilităţuri, cum s-ar spune", a spus Dorian Popa, pentru emisiunea "Focus Magazin", de la Prima TV. 

Claudia, femeia care i-a luat minţile solistului, nu este doar frumoasă de pică. Ea este şi o bună croitoreasă, iar afacerea cu haine a celor doi amorezi merge de minune.

"Cred că putem spune mai mult că este un fel de modelier, da, designer, pentru că a coase la propriu nu este una dintre veleităţile ei, dar ea se ocupă cu crearea modelelor, da, şi se pare că este foarte talentată din ceea ce ne spun cei care, clienţii noştri, cei care cumpără de la noi, atât şi eu care mă îmbrac numai de la iubita mea", a completat Dorian.  

Iar cât timp Claudia lucrează de zor la atelier, Dorian asudă din greu la sală, unde tot trage speranţe că i se vor înmulţi pătrăţelele de pe abdomen. 

"Deocamdată am doar şase, trebuie opt... merg pe 16... nu!... Hai să explic cum e treaba cu opt... Asta cu eight-pack cu opt pătrăţele, este oarecum genetică, din câte ştiu eu. Ori le ai, ori nu le ai. Adică nu e vorba că dacă faci mai multe abdomene apar opt, dacă nu sunt doar şase. E structura musculară clădită de aşa natură, din ADN. Şi eu nu am decât şase. Deci rămâi la şase. Rămân la şase şi văd eu, le mai scindez, le mai tai, aşa, şi poate facem 12", a glumit Dorian. 

 

 
 
Loading...