Laurette nu mai varsă lacrimi amare după maşina furată din faţa blocului de către acoliţii fostului ei iubit. Pantera neagră din showbiz conduce deja un alt automobil. Surpriză însă! Va primi un bolid de fiţe până la sfârşitul anului. Să fie oare acelaşi sponsor generos din vară, în persoana magnatului Ion Ţiriac?


Laurette nu și-a recuperat nici acum mașina luată din fața blocului, în 5 octombrie, căci polițiștii încă anchetează cazul. Cu toate acestea, mulatra are și motive de bucurie: se afișează la volanul unei mașini de împrumut, iar în câteva luni o să primească una nouă, a povestit ea pentru cei de la Focus Magazin, emisiunea de noapte de la Prima Tv.

"Nu am luat mașina nici acum, dar nu mă plâng. Am cu ce să merg. Eu trag speranţe şi sper că justiţia să-şi facă treaba foarte bine, sunt încrezătoare, adică maşina trebuie să se întoarcă la utilizatorul de drept. Cât or s-o mai ţină acolo? Până acum se face anchetăşi aşteptăm", a povestit modelul.

Laurette s-a trezit cu mașina furată. Pe cine bănuiește mulatra că i-a furat autoturismul

Citeste tot despre: 

”Nu mai am mașina în parcare. M-am trezit de dimineață și locul era gol. Am sunat la Poliție și îi las pe oameni să-și facă treaba”, a declarata Laurette pentru Click!. Aceasta are deja bănuieli legate de persoana care i-a fi furat-o. ”Probabil fostul meu iubit, Mihai, este protagonistul, dar nu zic nimic”, a conchis manechinul.

În urmă cu mai multă vreme, Laurette ne povestea că Mihai a amenințat-o că îi va lua mașina. „Ne-am certat rau. M-a amenințat că îmi ia mașina, dar nu are cum, că este trecută pe numele meu. A zis că-i dă foc dacă mă prinde cu alt barbat", ne-a povestit Laurette.

Laurette nu plânge în pernă până îşi va recăpata maşina, căci surpriză mare! Moş Crăciun  îi va dărui mulatrei un nou bolid de fiţe! Să fie oare acelaşi sponsor generos de astă vară?!  “O să aveţi o surpriză, pentru că în câteva luni o să primesc o maşină nouă! Frumoasă”, a mai spus Laurette pentru reporterii Focus Magazin, care au și întrebat-o dacă tot de la Țiriac. La această întrebare, Laurette s-a abținut de la comentarii.

S-a tolănit lângă Ion Țiriac și a primit o mașină

laurette.jpg

laurette
Laurette și Țiriac au fost surprinși împreună pe litoral
foto: Mihai Ionescu
Citeste tot despre: 

Ion Ţiriac (77 de ani) a fost dintotdeauna un bărbat galant. După ce fotoreporterii Click! l-au surprins pe cel mai bogat român pe Litoralul românesc, la plajă în compania frumoasei Laurette Attindehou (32 de ani), acesta se comportă ca un adevărat cavaler, semn că mulatra i-a cucerit inima.

2-3-laurette-plaja.gif


Duminică, Ion Ţiriac şi mulatra au stat la plajă mai bine de trei ore, apoi au plecat împreună
Foto: Mihai Ionescu

 La trei zile de la întâlnirea de gradul zero, fostul tenisman i-a pus la dispoziţie Laurettei, un automobil marca Ford de la Ţiriac Auto. De altfel, acest lucru poate fi observat cu uşurinţă din imaginile surprinse miercuri de fotoreporterii noştri, când Laurette s-a deplasat prin Bucureşti cu ultimul model de Focus, pentru a-şi rezolva nişte probleme.

laurette_masina.gif

laurette masina
Acum, Laurette conduce o mașină ce poartă însemnele Țiriac Auto
foto: Mihai Ionescu

 

Manechinul a intrat la o clinică oftalmologică de mână cu micuţa Serena Luce-Maria, în vârstă de 4 ani şi jumătate, apoi şi-a dus fiica acasă, cu automobilul de la Ţiriac Auto, aşa cum se  poate vedea atât la numărul de înmatriculare, cât şi pe uşa din spate a vehiculului. Se pare că Laurette a rămas pentru câteva zile fără automobilul personal, pe care îl are în service.

2-3-mulatra-masina.gif


Fotografii: Mihai Ionescu

Imaginile cu Ion Ţiriac şi Laurette împreună la plajă, la Mamaia, i-au luat prin surprindere pe cei care nu se aşteptau să-l vadă pe Ion Ţiriac în compania uneia dintre vedetele preferate de presa tabloidă autohtonă. Însă, dacă aruncăm o privire în trecutul magnatului, vedem că frumoasa Laurette nu e singura apariţie surprinzătoare la braţul lui Ţiriac. Înainte să se căsătorească cu Ştefan Bănică, Andreea Marin (41 de ani) s-a afişat cu Ion Ţiriac la mai multe evenimente, dar şi la Olimpiada de la Atena, însă au negat că ar fi vorba de o relaţie amoroasă între ei. Cinci ani mai târziu, în 2009, Anamaria Ferentz (40 de ani) şi omul de afaceri s-au afişat împreună la mai multe restaurante şi petreceri în cluburi. 

Şi Laurette a lăsat impresia că se simte foarte bine în preajma miliardarului, un bărbat puternic, galant şi mai ales discret. Laurette s-a despărţit în urmă cu doi ani de tatăl copilului ei, Mihai Ştefan, după şase ani de relaţie cu despărţiri şi împăcări. Până la Ion Ţiriac, manechinul nu s-a afişat cu nici un alt bărbat.

Ferentz primea maşini cadou de la Ion Ţiriac

2-3-bd-7-2col-ferentz-mercedes.gif


Anamaria şi Ţiriac s-au afişat împreună în 2009. Ea s-a ales cu un Mercedes

Miliardarul Ion Ţiriac şi Anamaria Ferentz au format un cuplu în 2009. El a remarcat-o când interpreta a susţinut un spectacol la celebra vânătoare de pe domeniul Balc. De atunci, cei doi au ţinut legătura şi, la scurtă vreme, au devenit un cuplu. La scurt timp, Anamaria şi-a schimbat maşina cu un Mercedes de peste 60.000 de euro, în condiţiile în care criza afectase grav lumea artistică, în ultimul timp. Se pare că Ţiriac, care importă acest tip de automobile, a fost cel care i-a făcut cadou maşina lui Ferentz.

 

Loading...