14 au trecut de când simpaticele fete din trupa POPS făceau furori pe scenele ţării cu hitul "Bum, bum!" Formația s-a născut în cadrul show-ului televizat "Alege A.S.I.A"., când vestita trupă avea nevoie de o nouă membră. Ce s-a ales de Diana Bişinicu, Aylin Cadîr, Tina Geru şi Minola Szikszai?


Trupa POPS formată din Diana Bişinicu, Aylin Cadîr, Tina Geru şi Minola Szikszai făcea furori la începutul anilor 2000. Patru ani a ţinut succesul fulminant al celor patru fete cucuiete, dar în 2006, tinerele interprete au decis s-o ia pe drumuri separate. Fetele au rămas prietene, aşa că acum, când trei dintre ele sunt mămici, au aranjat o întâlnire cu tot cu prichindei.

pops.jpg

pops
Tina, Aylin și Diana sunt mămici
Foto: arhivă personală

 

Diana a vorbit cu cei de la "Focus Magazin" despre reunirea cu fostele ei colege. Pe două dintre ele, Tina și Aylin, le-a găsit cu copii, pe care i-a și cadorisit cum se cuvine. "La noi, în POPS, nu e cu despărţiri. E numai cu nuntă și cu copii! Aylin are un băieţel de aproape nouă luni, Tina locuieşte în Dubai şi are un băieţel de şapte luni şi jumătate. E măritată acolo cu un indian. Se iubesc mult şi asta e tot ceea ce contează", a dat din casă Diana Bișinicu.

Doar Minola nu are copii

minola.jpg

minola pops
Minola vrea si ea copii
Foto: arhivă personală

 

Minola este singura care nu are un prichindel, dar asta doar deocamdată, căci pare pusă pe fapte mari. Despre planurile sale a povestit tot Diana: "Urmează să se căsătorească și Minola. Chiar mi-a zis că își dorește și ea să facă un copil. Eu am fost cea mai mare din trupă, la fel cum este Riana (fiica ei n.r.), după mine a fost Aylin și bebeluşul ei mai mare, Tina următoarea şi Minola ce mai mică. Şi chiar am zis că păstrăm diferenţa de vârstă dintre noi şi când vor creşte să le facem o trupă".

Diana mai vrea o fetiță

Diana Bișinicu nu vrea să se oprească doar la un copil, ci mai vrea o fetiță, pentru ca Riana, micuța ei, să aibă alături de cine să crească.

 

 

 

 
 
Loading...