Mihai Trăistariu iubește și este iubit. Discret. Artistul a vorbit, pentru prima dată despre iubita lui, joi seara, în platoul emisiunii Click!


Mihai Trăistariu a făcut mai multe dezvăluiri despre iubita sa, cu care o are o relație de mai bine de trei ani: ''Am o relație de mai mult timp cu Ioana. Îmi merge bine. Relația durează de trei ani și ceva. Dar am convenit că nu mai vorbim despre ea (n.r. relație), pentru că presa are tendința să se bage în viața ta. Tot ce ține de partea asta intimă trebuie protejat. Te divorțează presa, în doi-trei ani te-au separat. O să ne și căsătorim într-o bună zi. Am tot vorbit și despre copii, dar nici ea nu simte, și nici eu nu simt. E cu un an mai mică ca mine, eu am 35, ea 34. Poate o să vină și momentul. Cred că e vina mea, eu tot visez carieră în America, Eurovisioane, ea zice cum zic eu, și tot așa'', a mărturisit artistul, în direct, în platoul emisiunii Click!, difuzată de luni până joi de la ora 23:30, pe Prima TV.

Cât despre Eurovision, cântărețul a dorit să țină secret faptul dacă se va înscrie sau nu până pe 8 februarie în concurs, dar a precizat că a primit mai multe melodii, pe care urmează să le înregistreze: ''Anul acesta am primit vreo 30 de melodii pe care le voi înregistra'', a mai adăugat Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu a trecut prin mai multe transformări în ultima perioadă

Pe modelul moşul suferă la frumuseţe, Mihai Trăistariu a suportat sute de înţepături în faţă, doar pentru a scăpa de riduri. Artistul în vârstă de 35 ani, apelează mai nou la toate artificiile posibile pentru a arăta ca la 16 de ani. După ce s-a ocupat de podoaba capilară şi a suportat mai multe implanturi de păr, Mihai a apelat la terapia Vampir, încercată de majoritatea vedetelor din România.

"Mi se ia sânge din venă, se bagă într-o centrifugă, unde se separă plasma de sânge, și mi se injectează practic plasma, nu sângele. Sunt vreo 200 de injecții în față, și uite așa se injectează în zonele cu riduri. Este o regenerare celulară. 286 de înțepături, cinci seringi pline cu plasmă. Deci am devenit un vampir veritabil'', a povestit Mihai Trăistariu, la Prima Tv.

mihai-traistariu.jpg

mihai traistariu terapia cu sange
Mihai Trăistariu a apelat la terapia cu sânge
Foto: Captură Prima TV

Cu ceva timp în urmă, cântăreţul nu acorda nici un interes felului în care arată, cu atât mai puţin credea în aceste mici artificii despre care se spune că îţi redau tinereţea.

''Nu cred în terapiile astea, dar de când m-am apucat să am grijă de mine, e altceva. Mi-am făcut dinții, mi-am făcut implant, și am zis să intervin și la riduri. Toată lumea îmi făcea reproșuri. M-am gândit câteva zile și m-am programat. Prima etapă au fost injecțiile, mi-au paralizat niște mușchi ai feței, iar când m-am uitat în oglindă după 2-3 zile niciun rid'', a mai adăugat solistul.

Vezi aici arhiva emisiunilor Click!, de la Prima TV.

 

 

 

 

 

 
 
Loading...