Andreea Bănică e pe ultima sută de metri cu cea de-a doua sarcină. Bebeluşul stă să vină şi Andreea face paradă la petreceri cu burtica de graviduţă.


Cântăreaţa mai are doar trei săptămâni până va aduce pe lume un băieţel. "O femeie însărcinată este însărcinată, nu este bolnavă. Însărcinată şi mândră de ce am în burtică, o nouă viaţă, sunt fercită şi vreau s-o vadă toată lumea! Să ştii că nu m-am gândit niciodată că voi mai avea şi un băieţel, dar atunci când am aflat a fost ceva special. N-am programat nimic, nici nu mă mai gândeam că voi mai face un bebe şi c-o iau iarăşi de la capăt, nu e uşor, a declarat Andreea Bănică pentru "Focus Magazin".

Sarcina a făcut-o pe Andreea să înflorească şi chiar dacă a fost mai grea decât prima, artista de abia aşteaptă să aducă pe lume un băieţel de toată frumuseţea. 

"N-a fost deloc o sarcină uşoară. Femeile devin mai puternice când sunt însărcinate şi încep să se iubească pe ele şi viaţa pe care o poartă. Atunci nu mai contează cum se simt, stările prin care trec. Am luat aproape 12 kilograme. La Sofia am luat 18 kilograme şi le-am dat jos", a mai adăugat cântăreața.

banica.jpg

andreea banica
Familia Andreei Bănică
Foto: Facebook

 

Iar când vine vorba despre tăticul Lucian Mitrea, acesta nu-şi mai încape în piele de fericire. Îl vor ţine însă picioarele pentru a-i fi alături Andreei în sala de naşteri? "E fericit! Îmi spune în fiecare zi că îi place cum arăt cu burtică! Pe femei asta le încântă, cuvintele frumoase venite din partea partenerilor sunt foarte importante. Nu cred că va asista la naștere, el a leşinat numai când a văzut nodulii mei pe corzile vocale, în urmă cu 7 ani. Dar acum! Şi m-au lăsat doctorii cu furtunul, mi-l băgau pe nas, ajunsese la corzi şi el când a văzut pe ecran, s-a scurs".

Dacă tăticul va aştepta cuminte pe holul maternităţii, micuţa Sofia s-ar putea să rateze venirea pe lume a frăţiorului ei. "Este foarte fericită, abia aşteaptă şi nu vrea să piardă momentul. Cam în perioada în care ar trebui să nasc ea are un concurs la Praga, va trebui  să plece şi sper din toată inima să pot să o aştept", a încheiat mămica.

sofia.jpg

sofia
Sofia, fetița Andreei, ar putea rata nașterea frățiorului
Foto: Facebook

 

Loading...