Oana Roman nu mai scapă de problemele medicale. În curând, ea va ajunge din nou pe masa de operaţie, pentru o nouă intervenţie chirurgicală.


Anul trecut, Oana Roman a trecut prin clipe groaznice, după ce a fost la un pas să facă septicemie, din cauza unor complicaţii survenite în urma naşterii prin cezariană. După ce credea că acest coşmar s-a terminat, iată că nu e nici pe departe aşa. Trebuie să treacă, din nou, printr-o intervenţie.

"Am fost la control. Trebuie să mă duc din nou la începutul lui martie, pentru că trebuie să mai fac o intervenţie de corectură. Nu e o intervenţie foarte grea, dar trebuie să mai fac nişte controale", a declarat Oana Roman la emisiunea Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 23:30, pe Prima TV.

De data aceasta, însă, intervenţia va fi mult mai uşoară.

"În primul rând pentru semne şi în al doilea rând pentru ca eu am o plasă care trebuie protejată. Intervenţia se numeşte, în termeni medicali, abdominoplastie, dar eu nu o fac din raţiuni estetice, ci din raţiuni medicale. Mă aranjează în aşa fel încât toată zona asta abdominală să fie mai în regulă şi să scap şi de cicatricea foarte mare", a completat fiica fostului premier Petre Roman.

Chiar dacă Oana spune că se simte mai bine, starea ei de sănătate nu s-a îndreptat prea mult. Încă nu este complet vindecată şi resimte cele trei operaţii suferite. Cu toate acestea, ea nu exclude un frăţior sau o surioară pentru Izabela.

"Deocamdată eu nu am voie. Trebuie să-mi revin cu sănătatea de tot şi după aceea mai vedem", a încheiat Oana Roman.

 

 

 

 

 
 
Loading...