În ultimii ani, Raluca Bădulescu a trecut prin tot felul de schimbări. A slăbit spectaculos, după operaţia de micşorare a stomacului, iar acum are o siluetă de invidiat. Se laudă şi cu un zâmbet...de milioane...Şi cu încă ceva! Dar nu vă spunem despre ce este vorba! Vă dăm un indiciu: are o semnificaţie aparte pentru Raluca.


"Unghiile sunt la locul lor, ţinuta este la locul ei, auriul este la locul lui, părul blond la locul lui, dinţii, sânii, tot, deci eu sunt."  Da, dar ceva-ceva tot şi-a făcut! Pe mâinile Ralucăi Bădulescu au apărut..."Două tatuaje noi, primele mele tatuaje. "Shine on me" şi "Killer Queen". Amândouă sunt titluri de melodii. "Shine on me" este o melodie din anul 2006, din Ibiza, pe melodia asta m-am cunoscut eu cu Florin, soţul meu. Dar are mai multe semnificaţii "Shine on me". Înseamnă şi credinţă, străluceşte peste mine Dumnezeu, înseamnă şi copilul, pentru că noi îi spunem copilului "soarele nostru", înseamnă multe lucruri la un loc", a declarat vedeta. 

Dar şi tatuajul de pe mâna stângă are o semnificaţie! "«Killer Queen», nu este despre mine, este despre cântecul bandului Queen, Freddy Mercury este efectiv una din iubirile vieţii mele, îmi place la nebunie, îmi place trupa Queen, îi ştiu toate cântecele pe de rost, iar Killer Queen e cântecul meu preferat. Se şi potrivesc. Shine on me killer queen. Se potrivesc în 1000 de sensuri, dar pentru mine înseamnă ceva şi să ştiţi că de un an mă ţineam să le fac, ca şi cum mi.aş fi făcut vreun tatuaj yakuza pe spate. Dar acum, întâmplător, Monica Vlad, prietena mea, am sunat-o într-o zi şi mi-a spus că se duce împreună cu Cătălin Botezatu şi m-am înfipt şi eu cu ei şi uitaţi-vă ce a ieşit, un rezultat fantastic."  

Şi pentru că îi plac atât de mult noile ei desene bătute în piele, Raluca nu exclude să îşi mai facă încă unul.

"Nu se ştie ce se mai întâmplă! În fiecare zi îmi vin idei noi, aşa că nu avem de unde să ştim încă!" 

Cât despre cadoul primit de Paşte, Raluca ne-a mărturisit că... "Iepuraşul" a întârziat anul acesta! Dar nu-i problemă, Raluca e uşor de mulţumit. "El poate să îmi ia mie orice. Orice fel de iepuraş, pentru că mie îmi place orice! Bijuterii, ineluşe, brăţărele, hăinuţe, pantofei, eu sunt uşor de mulţumit. Bărbaţilor este mai greu să le faci un cadou pe placul lor. Poate vreo brăţară, poate vreun inel, pt că îi plac inelele acestea fancy, nu ştiu, nu ne-am gândit!" 

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 
 
Loading...