Doamnelor, mai nou nu se mai poartă manichiura french. O imprimantă specială vă printează pe unghie orice imagine doriţi.


Dacă v-aţi plictisit de manichiura clasică, specialiştii vin cu noi propuneri. "Nouă ne place să spunem că este următorul nivel în manichiură. Este o imprimanta digitală care poate imprima orice model. Funcţionează teoretic ca o imprimantă obişnuită doar că foloseşte alt tip de toner, nu este un toner normal de imprimantă, se foloseşte un couting înainte de aplicarea tuşului", a spus Răzvan Cristian Teodorescu în cadrul emisiunii Focus Magazin de miercuri, 28 octombrie de la Prima Tv.

Înainte de imprimare, unghiile trebuie curăţate şi uscate. La început se aplică oja obişnuită, apoi un lac special. După câteva minute se plasează degetul în lăcaşul special al imprimantei. Pe monitor va apărea imaginea unghiei, iar cu ajutorul cursorului se încadrează imaginea dorită. Procesul de imprimare durează undeva între 15-20 de secunde. Se porneşte printarea şi se repetă procesul în funcţie de câte unghii doriţi să vă decoraţi. La sfârşit se aplică un lac de protecţie.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: