Probleme în Paradis pentru Valentina Pelinel (35 de ani)? Frumoasa blondină, gravidă în şapte luni, susţine că nu se teme să-şi crească singură copilul. Şi a rărit vizitele făcute în zorii zilei la penitenciarul Jilava, acolo unde se află Cristi Borcea. Rămâne singurică Valentina? Reporterii emisiunii „Focus Magazin” de la Prima TV au informații de ultimă oră.


Valentina Pelinel e pregătită să fie mamă singură. Curajoasă, a mărturisit asta în gura mare. Cel puțin așa spun apropiații ei. Mai multe informații, în materialul video prezentat în emisiunea „Focus Magazin”.

Chiar dacă Valentina nu a spus niciodată că tatăl copilului pe care-l poartă în pântece este Cristi Borcea, surse apropiate fostului boss dinamovist dau informaţia ca sigură. De altfel, Alina, soția lui Borcea, a luat foc când a auzit că Valentina este însărcinată, iar mai apoi Cristi şi-a dorit brusc să divorţeze de ea. Dar s-ar fi răzgândit, spun aceleaşi surse.

Valentina are numai gânduri optimiste

Culmea, după izbucnirea scandalului, atât Pelinel, cât şi Alina Borcea, au mers weekend de weekend la penitenciarul Jilava, acolo unde se află Cristi Borcea. Ce-i drept, în ultimul timp Valentina a cam rărit vizitele, iar Alina a plecat de acolo din ce în ce mai zâmbitoare.

Când showbizul fierbea, Valentina rămânea la toate... rece. Blondina spune că nimic nu a reuşit să o afecteze. „Ştii, am învăţat un lucru: în viaţă alegi să te superi sau nu. Eu am ales să nu. Am ales să îmi creez propriul univers şi să îmi văd liniştită de treaba mea. Am oamenii mei care mă fac să zâmbesc, sunt foarte optimistă, sunt foarte asumată şi atunci nu am dece să fiu stresată. Mi-am asumat tot în faţa băieţelului meu, a mea, a lui Dumnezeu şi de aceea mă simt bine cu mine” a spus Valentina, pentru Click!

Întrebată ce îi va spune fiului ei atunci când va creşte şi va citi, pe internet, despre întreg scandalul, Valentina a spus că băieţelul ei ştie deja toată povestea, pentru că i-o tot repetă seară de seară. Nu ştim dacă este cu happy-end. „Crezi că o să mă întrebe? Crezi că el (arată spre burtă) nu ştie deja? Îi spun în fiecare seară ce se întâmplă, vorbesc cu el îi explic. Fiul meu ştie tot”, a mai spus frumoasa blondină.

Arată foarte bine și însărcinată în 7 luni

valentina_pelinel_-_insarcinata_7_luni.jpg

valentina pelinel sarcina 7 luni
Valentina Pelinel publică frecvent imagini noi cu ea. Îi place să se laude cât de mult i-a mai crescut burtica de gravidă
foto: arhiva personală

Însărcinată în şapte luni, Pelinel a îndurat multe de când a anunţat că va fi mămică. Inclusiv furia Alinei Borcea, care nu s-a abţinut şi i-a aruncat vorbe grele.

Surse din anturajul manechinului spun că Valentina i-ar fi dat un ultimatum lui Borcea, cerându-i să aleagă între ea şi Alina.

Doar că dinamovistul nu a putut face o alegere, iar Pelinel nu e dispusă să-l mai împartă cu soţia, spun aceleaşi surse. Gigi Becali ştie mai multe despre păcatele lui Cristi Borcea.

 
 
Loading...