I-a ținut pe toți ca pe ace în legătură cu tatăl copilului pe care îl purta în pântece, și nici după ce s-a născut „Bebelușul Poznaș” nu a vrut să-i dezvăluie identitatea. Degeaba încercau jurnaliștii să o tragă de limbă la interviuri, că Valentina Pelinel s-a ținut tare pe poziție și nu a scos niciun cuvințel din care să se înțeleagă că, într-adevăr, Cristi Borcea este părintele micuțului Cristian Milan.


Ei bine, iată că a dat-o de gol tocmai persoana la care nu s-ar fi așteptat niciodată. „Mama Zina”, așa cum o strigă, drăgăstos, Pelinel, a confirmat toate zvonurile circulate în presă, pe care blondina s-a străduit atât de tare să le „îngroape”. A fost nevoie de o singură declarație de la fosta creatoare de modă.

Conform emisiunii Focus Magazin, difuzată de luni până joi, de la 23.45, la Prima Tv, Zina Dumitrescu a dezvăluit că micuțul Cristian Milan seamănă atât cu mama lui, cât și cu tatăl. „E un scump, seamănă cu mama lui, dar seamănă și cu Cristi. Băieții în general seamănă cu mamele”, a spus ea.

Valentina se pregătește de nuntă?

Fosta creatoare de modă nu a fost singura care s-a „scăpat” cu informații importante despre relația dintre Valentina și Cristi Borcea. Gigi Becali spune că este posibil ca, odată cu botezul, să aibă loc căsătoria dintre omel de afaceri și blondină. „Cum îl știu pe el, ar fi în stare să facă și asta. Valentina nu a fost mireasă, probabil că o să vrea să fie mireasă. Cum îl știu pe Cristi, totul e posibil”, a declarat latifundiarul din Pipera.

Ei bine, oricât de apropiat i-ar fi Borcea, Becali a explicat că nu îl va năși pe Cristian Milan. „A boteza un copil nu este niciodată împotriva religiilor ortodoxe, a cununa înseamnă altceva. Dar eu nu pot să fac asta. I-am zis de la început. Nu pot să fiu nașul la toți copiii lui Cristi”, a declarat el.

Alina Vidican iese în câștig după divorț

Divorțul este la un pas de a se definitiva între Alina Vidican și Cristi Borcea. Cei doi ar fi semnat un act de mediere, care urmează să fie prezentat la judecătorie. Potrivit declarațiilor făcute de Cristi Brancu la Antena Stars, Alina urmează să se stabilească în Miami cu cei doi copii, iar blondina ar urma să primească de la Borcea suma de 100.000 de euro, dar și o alocație pentru întreținerea băieților, în valoare de alte câteva mii de euro. 

 
 
Loading...