Răfuială în trafic între un vatman și șoferul unui BMW. Pentru că mașina se afla pe linia de tramvai, iar la culoarea verde a semaforului nu a pornit, vatmanul a împins autoturismul câțiva metri. Șoferul a coborât și a vrut să-l ia la bătaie pe conducătorul tramvaiului.


Incidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 13.10, în zona Pieței Chirigiu din Capitală. Un tramvai care circula pe linia 32 a oprit la semafor, în spatele unui BMW care aștepta culoarea verde pe linia de tramvai. Când s-a schimbat semaforul, maşina nu a pornit de pe loc, iar vatmanul îl claxonează. Vatmanul porneşte tramvaiul şi împinge câţiva metri autoturismul.

Întreaga scenă a fost filmată cu o cameră montată pe tramvaiul Societății de Transport București (STB). Astfel, pe înregistrare se vede cum șoferul dă să coboare, dar se răzgândeşte, întrucât tramvaiul nu opreşte. Trage mai spre dreapta, coboară şi vine la geamul din dreptul vatmanului, dă cu pumnul în tramvai, în timp ce-i cere vatmanului să coboare, scrie adevarul.ro. Acesta nu a dat curs cerinței și a continuat să meargă până la următoarea stație, unde a fost așteptat de șoferul recalcitrant, replicile acide continuând, dar și loviturile șoferului în ușa tramvaiului. Câțiva călători au sunat la 112 și au anunțat incidentul.

Incidentul a fost filmat de o cameră montată pe tramvai:

 
 
Loading...