Kanye West lucrează alături de Will Ferrell la un film de comedie despre viaţa sa. Rapperul American vrea astfel să le arate fanilor cum a devenit el celebru.


”Kanye se gândeşte la acest lucru de mult, mult timp. A discutat şi a făcut schimb de idei cu Will pentru a realiza un film de comedie despre viaţa lui. Kanye nu vrea să se ia prea în serios, ci insistă ca filmul să fie o comedie. Vrea să fie uşor de urmărit şi amuzant, la fel cum sunt filmele care îi plac”, a spus o sursă apropiată artistului, potrivit news.ro, care citează contactmusic.com.

Vrea să joace el însuşi rolul principal în filmul biografic

Rapperul a discutat planurile de realizare a filmului şi cu regizorul Adam McKay, care a lucrat cu actorul Will Ferrell, artistul fiind un admirator al filmelor celor doi, între care se numără ”Un ştirist legendar/ Anchorman: The Legend of Ron Burgundy”, ”Vitezomanu' Ricky Bobby/ Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby” şi ”Fraţi vitregi/ Step Brothers”.

Kanye West vrea să joace el însuşi rolul principal în filmul biografic care îi va fi dedicat.

”Kanye a schimbat diverse idei cu Will şi partenerul său de comedie Adam şi nu vrea ca un actor tânăr să îl interpreteze în film. În schimb, a sugerat să joace el însuşi rolul, într-o scenă în care apare la vârsta de 13 ani, compunând versuri în camera lui. Will şi Adam sunt foarte deschişi la această idee şi consideră că pot aduce suficient material de comedie cu ajutorul lui Kanye pentru a realiza un film la fel de bun ca cele la care au mai lucrat. Ei cred că există un potenţial major pentru a realiza o comedie clasică ce va fi atât pe placul fanilor lui, cât şi a altor persoane”, a mai spus sursa menţionată.

Cei trei au mai lucrat împreună când Kanye a filmat o scenă în filmul ”Anchorman 2: The Legend Continues” (2013).

 

Loading...