Nepoata uneia dintre cele mai stilate femei din istorie, prințesa Grace Kelly, Charlotte este considerată un etalon de stil și de frumusețe naturală.


O fire discretă, Charlotte este rareori surprinsă de paparazzi în vacanţe. Zilele trecute aceştia au fost însă pe fază şi au fotografiat-o în timp ce se distra pe un iaht  în Monaco. Frumoasa bruneta este neschimbată. La fel de suplă, naturală şi zâmbitoare.

O prințesă a renunțat la statutul său nobil pentru a se mărita din dragoste

printesa_mako.jpg

printesa mako japonia
Prințesa Mako a Japoniei a renunțat la statutul său pentru a se căsători din dragoste
Foto: Getty

Tânăra de 25 de ani dorește să se mărite cu un fost coleg din facultate, de aceaași vârstă cu ea, dar cum el nu este de origine nobilă, Mako este obligată să renunța la statutul de prințesă, precizează CNN.

mako.jpg

printesa mako japonia
Își dorește să se mărite cu fostul coleg din facultate
Foto: Getty

Mako este nepoata împăratului Akihito și urmează să se căsătorească cu Kei Komuro, un proaspăt absolvent al facultății de drept, Singura legătură cu monarhia a lui Kei a fost în timpul facultății, când a apărut într-o campanie turistică intitulată „Prințul mării”. Tot atunci a întâlnit-o și pe cea care a acceptat să-i fie soție, în ciuda faptului că a renunțat la cel mai înalt statut în stat. Mako și Kei au fost colegi la Universitatea Creștină din Tokio.

Charlotte s-a bucurat de soare şi apă alături de băieţelul ei Raphael şi iubitul Dimitri Rassam. Bruneta a înotat şi a făcut plajă pe ambarcaţiunea de lux.

La 5 ani a primit cadou o insulă

Fiica prinţesei Carolina de Monaco şi a unui om de afaceri italian, Charlotte Casiraghi a primit în dar o insulă, în valoare de 9 milioane de euro, de la bunicii ei, când a împlinit vârsta de numai cinci ani.

hepta_2993383.jpg

charlotte casiraghi printesa iaht vacanta
Charlotte este fiica prinţesei Carolina de Monaco
foto: Hepta

Charlotte (30 de ani) s-a transformat într-o femeie superbă şi este mama unui băieţel de patru ani. Este adesea fotografiată la prezentările de modă, expoziţiile de artă şi cursele de hipism.

În 2006, ea a fost inclusă de către prestigioasa revistă "Vanity Fair" în lista persoanelor cele mai frumos îmbrăcate din întreaga lume.

A patra în ordinea succesiunii la tronul monegasc, Charlotte Casiraghi nu posedă titlul de prinţesă.

 

 

Loading...