O analiză ADN a demonstrat că interpretul spaniol Julio Iglesias are un fiu în vârstă de 40 de ani, în Valencia.


Firma de avocatură Osuna din Sevilia a obţinut o probă de ADN al cărei rezultat a fost de 99,99%, maximul posibil, concluzionând că Julio Iglesias are un fiu, în Valencia, în vârstă de 40 de ani, scrie news.ro, care citează El Pais.

Julio Iglesias: „Viaţa mea sexuală s-a terminat”

​ Peste 6000 de spectatori au venit miercuri seară pe stadionul „Emil Alexandrescu” din Iasi, să-i vadă şi să-i asculte pe Julio Iglesias şi pe fiul său, Julio jr.​Julio Iglesias Jr a deschis concertul tatălui său. El a coborât pe gazon, s-a plimbat printre oameni, iar ultima piesa a cântat-o integral din mijlocul mulţimii extaziate.

Face amor în timpul... concertelor

julio iglesias.jpg

julio iglesias
Julio Iglesias Jr. a cântat în deschiderea concertului susţinut de tatăl său, la Iaşi

”De la prima mea vizită în România, am venit pentru părinţii voştri, bunicii voştri, copiii voştri. Aceasta este dragostea mea pentru voi şi pentru generaţiile ce vor veni", a declarat Julio Iglesias, care a interpretat atât piese vechi, cât şi de pe ultimul său album, ”Mexico”.

Într-o formă extraordinară, solistul în vârstă de 72 de ani a glumit în permanenţă cu publicul. ”Viaţa mea sexuală s-a terminat. Obişnuiam să fac dragoste înainte şi după concertele pe care le aveam. Acum, dacă vreau să fac dragoste înainte, nu mai ţin concertul. Dacă vreau după concert, ajung la spital! Sfatul medicului a fost acesta – Nu face dragoste înainte şi după concert! Dar când? am întrebat eu. În timpul concertului! a fost răspunsul doctorului, aşa ca fac dragoste cu voi toţi acum!”, a spus Julio Iglesias înainte de a interpreta piesa "Crazy for Feeling". 

Julio Iglesias .jpg

Julio Iglesias
Julio Iglesias a cântat, miercuri seară, la Iaşi

Dacă Julio Iglesias senior şi Julio Jr şi-au terminat treaba în România, joi seară un alt Iglesias, Enrique, concertează la Bucureşti.

Surse apropiate firmei de avocatură au confirmat pentru agenţia de presă Efe că este vorba despre un bărbat care timp de mai mulţi ani a încercat să obţină această recunoaştere, încercare ce a eşuat din cauza deficienţelor procedurale.

Mama lui a avut o relaţie cu interpretul spaniol, în urma căreia a rămas însărcinată şi, după mulţi ani, bărbatul a decis să ducă la capăt procedura cuprinsă în articolul 39 al Constituţiei Spaniei, care apără dreptul tuturor persoanelor de investigare a paternităţii.

Analiza ADN a fost realizată în Miami şi rezultatul ei va fi anexat procesului.

Are opt copii din două căsătorii

Din prima căsătorie, cu Isabel Preysler, el are trei copii: Chabeli Iglesias (3 septembrie 1971), Julio Iglesias Jr. (25 februarie 1973) şi Enrique Iglesias (8 mai 1975). În urma celui de-al doilea mariaj, cu Miranda Rijnsburger, Iglesias are cinci copii: Miguel Alejandro Iglesias (7 septembrie 1997), Rodrigo Iglesias (3 aprilie 1999), gemenele Cristina şi Victoria Iglesias (1 mai 2001) şi Guillermo Iglesias (5 mai 2007).

 

 

Loading...