Reţete de la cititori: Mâncărică de spanac – Cojan Alice Sandra

Ultima actualizare:

    Mâncărică de spanac
Mâncărică de spanac

Timp de pregătire: 20 minute. Porţii.2, Dificultate: uşor

Iţi trebuie: 500 gr spanac de toamnă, 1 ceapă, 100 gr smântână, 2 linguriţe făină, 5 căţei de usturoi, 50 ml ulei, sare, piper.

Pregăteşti aşa: Speli în mai multe ape spanacul, îl opăreşti şi îl laşi să se scurgă, apoi îl tai mărunt.

Ceapa tăiată mărunt se căleşte în ulei apoi se adaugă făina şi spanacul. Se amestecă şi se lasă la fiert 5 min. Se adaugă smântâna şi usturoiul pisat, sare şi piper după gust. Lăsăm să fiarbă totul 5 min apoi oprim focul. Servim cald ca atare sau cu ouă ochiuri. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net