Andreea Esca susţine că nu este adepta machiajului sau a operaţiilor estetice. Prezentatoarea Ştirilor Pro TV mărturiseşte că îi place să fie cât mai naturală şi din acest motiv nu se dă nici măcar cu fond de ten în timpul zilei.


Andreea Esca: «S-a creat o legendă despre salariul meu»

"Nu m-am gândit să apelez la operaţii estetice pentru simplul fapt că mi-e foarte frică! Eu până iau un medicament citesc de 10 ori prospectul, mă gândesc dacă nu mi-ar trece fără să îl iau!", a declarat Andreea Esca pentru perfecte.ro

"Cred că faptul că mă simt bine în pielea mea indiferent de cum este pielea este cel mai important! Cred că trebuie să râzi foarte mult, chiar dacă asta face riduri. Nu cred că atunci când vine vorba de antiimbătrânire trebuie să te gândeşti neapărat la nişte produse cosmetice, ci la cum să faci să vină din interior tinereţea. Dar desigur că asta nu înseamnă că nu folosesc creme. După 20 şi ceva de ani am început să folosesc creme, dar nu în exces", a mai spus  vedeta Pro TV.

"Întotdeauna am folosit o cremă contur de ochi tocmai pentru că râd foarte mult şi atunci se adună riduri în jurul ochilor şi o cremă de hidratare pentru că beau foarte puţină apă şi atunci măcar atâta lucru să fac pentru pielea mea. Eu, de exemplu, nu folosesc niciodată fond de ten în timpul zilei şi nu am folosit niciodată şi poate m-a ajutat, lăsând pielea să respire", a povestit Andreea Esca.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: