Adela Popescu a dat uitării cele patru roluri de fată bună, iar acum are parte de o provocare, căci va interpreta un personaj negativ, în telenovela "Iubire şi onoare". Vedeta a fost surprinsă gesticulând pe platourile de filmare, chiar în timpul unei certe cu rivala sa, Mădălina Drăghici.


Adela nu se află nici pe departe într-o vacanţă prelungită, aşa cum credeau fanii ei, ci se pregăteşte de zor pentru un rol în serialul "Iubire şi onoare", ce va fi difuzat din toamnă, la Acasă TV. Deşi producătorii şi-au dorit cu ardoare să ascundă faptul că din distribuţia telenovelei face parte şi Adela, iată că secretul a fost deconspirat de fotoreporterii Click!

CITEŞTE ŞI:

«Aniela», ţi-a ieşit sânul din rochie!

Adela Popescu "ucide" revistele! Nu mai vinde deloc!

Adela Popescu lasă actoria pentru muzică

Aceştia au surprins-o pe actriţă zilele trecute chiar la filmările care se desfăşurau la terasa Turabo, din Capitală.

Îmbrăcată sexy, cu o fustă foarte scurtă, vedeta a fost fotografiată în timpul unei dispute aprige cu alţi colegi de platou, printre care se afla şi Mădălina Drăghici, personajul feminin principal al telenovelei.


O dată cu acest film, Adela a spus stop rolurilor de fată cuminte, care au consacrat-o încă de la debutul actoricesc, iar acum interpretează o domnişoară tupeistă şi cu replici acide, care este în stare să facă orice pentru a elimina concurenţa şi a-l cuceri pe bărbatul dorit.

Surpriză, dar acesta este nimeni altul decât Radu Vâlcan, astfel că povestea de dragoste dintre el şi Mădălina se anunţă a fi una cu multe iţe încurcate.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: