Aflată până acum într-un celebru triunghi amoros, Bianca Drăguşanu a rămas şi fără Victor Slav, de care a divorţat pe 6 februarie, dar şi fără eternul amant Adrian Cristea, care nu vrea să iasă din bârlog. Roşcata a fost surprinsă singură-cuc, la un restaurant din Herăstrău.


S-a măritat pe 6 septembrie, iar pe 6 februarie a ajuns la notar cu actele de divorţ! Nimic nu ne mai poate surprinde în cazul Biancăi Drăguşanu (31 de ani), care parcă trăieşte şi acţionează după scenariul unei telenovele.

Bianca a ieşit din restaurantul luxos din Parcul Herăstrău însoţită de portar. Acesta i-a deschis grijuliu portiera

Totuşi, în prima ei zi de femeie divorţată în acte, roşcata a fost prea obosită pentru a mai ieşi în evidenţă cu ceva, aşa că a preferat să stea închisă în casă şi să se gândească, probabil, încotro să o apuce de acum înainte.

Tot drumul spre casă,roşcata a vorbit continuu la telefon

Abia spre seară, în jurul 18.30, Bianca a părăsit complexul rezidenţial în care locuieşte şi s-a îndreptate către un cunoscut restaurant din Herăstrău, îmbrăcată la patru ace. Pe drum, ba chiar şi în parcarea localului, vedeta a vorbit întruna la telefon, părând agitată şi îngândurată.

Surpriză, însă! În restaurant nu o aştepta nimeni, iar roşcata a luat masa singură-singurică, asta în timp ce soţul înşelat, Victor Slav (33 de ani), îşi vedea liniştit de serviciu, iar eternul amant Adrian Cristea (30 de ani) lua masa în compania unui bun prieten, George Ceauşilă, la Restaurantul „Piciorul Porcului" din Piaţa Muncii, după care a înnoptat la acesta.

Click! Spune

Miercuri, Bianca şi Victor au depus actele de divorţ la notar, asta pentru că roşcata nu a reuşit să-l înduplece pe Slav să o ierte după escapada cu Cristea la Paris. Acum, conform prevederilor legale, Bianca are la dispoziţie 30 de zile termen de gândire, timp suficient să-şi ceară iar iertare de la soţul încornorat. La expirarea acestui termen, notarul public verifică dacă soţii insistă să divorţeze, iar abia atunci se va pronunţa oficial divorţul în acte.

Citeşte şi:

Divorţul a dăunat afacerii! Bianca Drăguşanu pierde bani din cauza despărţirii

Bianca Drăguşanu confirmă divorţul! Cum a păcălit-o Victor ca să meargă la notar

 
 
Loading...