Tradiţia britanică spune că Eurovisionul nu trebuie luat în serios, iar în fiecare an, comentatorii din Marea Britanie iau peste picior concursul.


Anul acesta, Paula Seling şi Ovi nu au scăpat de comentariile acide ale jurnaliştilor, iar publicaţia The Guardian i-a făcut cu ou şi cu oţet după prestaţia din finala de sâmbătă seara.

"Oh, fantastic, un duet baiat - fata. Si, in buna traditie a Eurovision, e o chimie apropiata de zero intre ei", a scris jurnalistul Stuart Heritage, in comentariul online de la Eurovision despre piesa cintata de Paula Seling si Ovi.

Ziaristul britanic a luat peste picior si textul piesei care reprezinta Romania.

"Dar mai important e despre ce canta? Ceva e un miracol, dar nu cred ca au spus inca ce e acel miracol. Poate e vorba despre modul in care cantaretul a reusit sa-si tina pe cap o bucatica de par. Asta arata usor miraculos, nu?", a mai scris Heritage.

Nici alte ţări nu au scăpat însă de comentariile răutăcioase, fiind cunoscut faptul că britanicii nu văd deloc cu ochi buni concursul european pentru că, ar spune unii, iau în fiecare an foarte puţine puncte.  
 
Loading...