Cătălin Crişan a scăpat ca prin urechile acului din accidentul rutier în care a fost implicat miercuri, pe DN1. A trecut razant pe lângă moarte şi s-a ales cu probleme la coloana vertebrală şi cu o mână în ghips, afecţiuni pentru care se „îndoapă" zilnic cu un pumn de medicamente.


Cântăreţul se resimte după accidentul rutier în care a fost implicat miercuri dimineaţa.

Cătălin Crişan a făcut 11 radiografii, un RMN şi o tomografie, la spitalul de urgenţă din Ploieşti, iar miercuri seara a fost externat şi a venit acasă, în Bucureşti.

Este nevoit să stea la pat cel puţin două săptămâni. „Mă doare foarte tare mâna stângă, nu o pot mişca. M-am lovit în volan.

Partea amuzantă este că soţia mea, Alina, nu-şi poate mişca mâna dreaptă, aşa că împreună facem o pereche de mâini bune, ne amuzăm copios pe tema asta", a declarat Cătălin Crişan pentru Click!

Solistul poartă guler medicinal, pentru că cele mai mari probleme le are la coloană.

„Efectiv nu mă pot ridica din pat şi asta mă enervează la culme. Vertebrele 3, 5 şi 7 sunt tasate, iar două dintre ele apasă şi pe nerv, motiv pentru care am nişte dureri îngrozitoare. Iau medicamente pentru dureri", ne-a mai spus artistul.

Accidentul în care a fost implicat Crişan putea avea urmări mult mai grave, dacă acesta nu dădea dovadă de prezenţă de spirit.

„Mergeam de la Câmpina către Bucureşti, pe pilot automat, cu 78 km la oră.

La 25 de metri în faţa mea, un autoturism parcat a dat semnal şi a tras imediat de volan, cu intenţia de a tăia linia continuă, căci voia să meargă spre Câmpina, invers de cum mergeam eu.

Mi-am dat seama că impactul este inevitabil şi în acele trei secunde cât am avut la dispoziţie, am apăsat frâna până la podea şi am trecut de pe prima bandă pe cea de-a doua, ca să nu intre în plin în soţia mea Alina.

Mi-am zis că nu pot permite aşa ceva şi mi-am asumat eu un risc, m-am lăsat efectiv în mâinile lui Dumnezeu", ne-a mai povestit solistul.

Dosar penal pentru şoferul vinovat

Cătălin Crişan şi soţia sa, Alina, veneau, miercuri dimineaţă, dinspre Câmpina spre Ploieşti, când autoturismul Volvo le-a tăiat calea.

CLIIMA20120503_0129_1.jpg

Dosar penal pentru şoferul vinovat

Poliţiştii au stabilit că nici unul din cei doi şoferi nu consumase băuturi alcoolice, dar conducătorul auto vinovat s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: