Prezentatorul emisiunii Happy Hour nu uită şi nu iartă. Acesta este foc şi pară pe omului de afaceri Silviu Prigoană, care nu şi-a onorat pariul făcut în urmă cu ceva timp.


Măruţă i-a transmis un mesaj public lui Prigoană, în care îl pune la zid pentru că nu şi-a respectat cuvântul dat. Cătălin a postat câteva rânduri pe contul lui de pe o cunoscută reţea de socializare, în care l-a apostrofat pe omul de afaceri pentru atitudinea lui.

"Când eram copii număram "Din Oceanul Pacific a ieşit un peşte mic şi pe burta lui scria : ieşi afară dumneata". Cel care trebuia să iasă, ieşea. Fără comentarii. Era un cod al nostru, al celor mici. Dar unii oameni se nasc direct mari. Mari oameni de stat, mari oameni de afaceri, mari politicieni. Şi uită ce scrie pe burta peştişorului. Uită că un cuvânt dat, e un cuvânt dat. Nici nu contează cui l-ai dat. Mai ales atunci când din cuvântul dat s-ar putea întreţine timp de mai multe luni un orfelinat întreg, cu masă, casă şi chiar şi-o amandină, din când în când. Nu mi-am făcut o chestiune de orgoliu din pariul cu domnul Prigoană. Îl apreciez însă prea mult ca să-l las să piarda şansa de a năşi norocul unui orfelinat întreg!", a scris Măruţă.

Loading...