Actorul Nae Lăzărescu a avut o viaţă sentimentală tumultoasă. În spatele imaginii mereu vesele pe care o afişa pe scenă, actorul avea pe suflet o mare povară. Nae Lăzărescu a povestit într-un interviu pentru revista VIP că a avut un fiu care a murit la doar cinci luni.


Actorul nu a lăsat să se vadă niciodată că are probleme. A urcat pe scenă şi a interpretat fără cusur. Viaţa însă l-a făcut să treacă prin încercări grele. Nae Lăzărescu a trecut prin patru divorţuri.

"Cu a doua nevastă am avut un băiat, care a murit la cinci luni. Şi când el era pe masă, mort, eu aveam spectacol. Cred că m-a întărit Dumnezeu, nu ştiu ce să zic! Fetele de la balet plângeau, săracele, în culise şi eu nu aveam nimic...

Ştiţi cum se spune: «Nu-i da, Doamne, omului cât poate să ducă!». Publicul nu este interesat de viaţa ta, ce faci tu acasă, pe el îl interesează să vadă piesa, să se destindă, să vadă actorii, nu problemele noastre de acasă!", mărturisea Nae Lazarescu, într-un interviu.

Actorul a povestit la vremea respectivă că pe plan sentimental a trecut prin patru divorţuri.

"Am trecut prin patru divorţuri. Toţi nervii pe care i-am avut mi i-am vărsat atunci. Şi toate au fost divorţuri americane, adică îmi luam un schimb de haine şi plecam din casă. Când eram cu a doua nevastă, am coborât până la colţ să iau pâine şi m-am întors peste o lună şi jumătate.... A îndurat şi ea, săraca, zece ani, cât să mai îndure... Ce să faci, asta e viaţa, n-a zis nimeni că suntem călugări! Credeţi că ele de bine au plecat?!

Şi le-am iubit pe toate, dar na... am mai şi căzut în freză după câteva! Mi-am luat-o şi eu de câteva ori. Am intrat în viaţă complexat din pricina... trompei şi când am văzut cum stau lucrurile, mi-am revenit. Omul trebuie să se simtă bine aşa cum e el şi cu ce i-a dat Dumnezeu. Cu a cincea sunt însurat de 25 de ani. Soţia mea este o moldoveancă frumoasă, Marcela Avram, colegă de breaslă de-a noastră. Nu o pot minţi, orice ar fi, că se prinde imediat! Cel mai mult regret că nu am niciun copil, mi-ar fi plăcut şi mie să am pe cineva acum...", mai spunea Nea Lăzărescu.

Citeşte şi:

Nae Lăzărescu a murit

Nae Lăzărescu, actorul cu cinci soţii: «N-am numărat toate femeile care au trecut prin viaţa mea!» 
 
Loading...